Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Dodatki by @szogun
MKdudu:
Tylko szkoda że na takiej kabinie ta EP08.... nie wiem do czego wogóle służą i w jakiej maszynie są te listwy białe utrudniające widoczność, znajdujące się między oknem a tą wyższą częścią pulpitu.
ST44-003:
Masz na myśli te paski co są w oknach jedna pionowa dwie prawie poziome? Przecież to jest ogrzewanie szyby.
MKdudu:
--- Cytat: ST44-003 w 10 Stycznia 2011, 13:26:34 ---Masz na myśli te paski co są w oknach jedna pionowa dwie prawie poziome? Przecież to jest ogrzewanie szyby.
--- Koniec cytatu ---
Nie, ogrzewanie szyb to wiem.... ale mi chodzi o te białe obramówki okien, w 4E-tv równierz one są, nie mogę zrobić screena bo mam Windowsa7 i się połapać w paincie nie moge. w modelach 4E,zez,ep odrazu szyba jest na pulpicie a w tych dwóch modelach jest podwyższona, dzięki tej ramie.
szogun:
Muszę z przykrością powiadomić że kabina ta może nie zostać wydana, patrząc na dotychczasowe komentarze testujących.
Zamiast biadolić, popraw to co zgłaszają testujący. Wkurza mnie takie coś, ten post to nic innego jak: "mamusiu, bo on mi zabrał foremki i powiedział, że jestem brzydki". Muszę koniecznie się poskarżyć. Dziecinada.
REWIZOR
Nawigacja
Idź do wersji pełnej