Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Dodatki by @szogun

<< < (7/29) > >>

DRE:

--- Cytuj ---Na chwilę obecną tak prezentuje się model ST45 (kabiny nie ma i nie będzie, chyba że ktoś inny zrobi :)).
--- Koniec cytatu ---
O matko, czoło jest zbyt wyciągnięte do przodu, nie wydaje mi się, aby w realu tak to właśnie wyglądało. Jeśli jednak, ma to wyglądać właśnie tak, to tekstura bardzo fajna ;) 

edit:
Przejrzałem kilka screenów ST45 i czoło wydaje się być dobre. Więc czekamy na teksturę ;)

szogun:
Czoło jest raczej dobrze - ja tylko z SU45 pousuwałem i pododawałem parę rzeczy oraz zrobiłem telewizory. Też mam takie wrażenie, ale to chyba przez telewizory i klimę tak to wygląda ;)

EDIT: Dla porównania screen.

« Dodano: 04 Września 2010, 13:40:13 »W związku z pojawiającymi się pytaniami, informuję że prace nad kabiną SU46 nie umarły. Powoli zabieram się za tworzenie tekstur, i mapowanie wszystkiego.

Rozi:
Z tego co ja zauważyłem, to ta kabina jest trochę niewymiarowa, także dobrze by było ją ciut poprawić.

szogun:
Nigdy nie byłem na SU46 więc nie wiem czy wymiary są dobre czy złe ;)

Co do screena - normalnie kabinka jest jaśniejsza, bo nie zmieniłem jeszcze ustawień Ambient i Diffuse.
 Za: "chybatyxp", nie przyjmuję żadnych wyjaśnień, z mojej strony to ostrzeżenie drugie i ostatnie.

REWIZOR

Bombardier:

--- Cytat: Rozi ---Z tego co ja zauważyłem, to ta kabina jest trochę niewymiarowa
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: nazwa pliku w załączniku ---chybatyxp.JPG
--- Koniec cytatu ---

?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej