Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Dodatki by @szogun

<< < (6/29) > >>

szogun:
Ostatni raz zaapeluję. Pilnie potrzebuję zdjęć pulpitu z budynia. Obecnie jest to tekstura ze zdjęć słabej jakości, a pozostały mi tylko "prace wykończeniowe". Jeżeli ktoś byłby w stanie zrobić zdjęcia na tekstury to proszę o zrobienie ich tak jak przykład w załączniku (pod kątem ~90°).

Dolmio89:

--- Cytat: tomekilawa w 04 Sierpnia 2010, 19:31:29 ---Może być taki budynek (patrz załącznik)? Tak na szybko zrobione tylko tekstury trzeba znaleźć/zrobić.

--- Koniec cytatu ---
Nie fantazjuj tylko najpierw foty później model na podstawie fot (ewentualnie jakiś szybki obmiar też nie zaszkodzi).

szogun:
Wykonałem z nagrań @mechatronika dźwięki do Sx42. Kiepska jakość dźwięku na filmie wynika z mojej przestarzałej karty dźwiękowej ;) http://www.youtube.com/watch?v=tLCDNcCOLgo
Proszę o komentarze.

chemik35:
Te dźwięki już zrobił i opublikował na swojej stronie (teraz już niedostępnej) @hornexpert371 (nie wiem jak jest z legalnością tych dodatków) ale muszę porównać, że dźwięki są dobre i ciut głośniejsze (co jest na plus). Nie mogę ocenić bardzo dokładnie ze względu na stan Twojej dźwiękówki ale materiał wydaje się być dobrze dopracowany. Jak być znalazł jeszcze jakiś fajny dieselinc... :)

szogun:

--- Cytat: chemik35 w 25 Sierpnia 2010, 12:13:59 ---Te dźwięki już zrobił i opublikował na swojej stronie (teraz już niedostępnej) @hornexpert371(...)

--- Koniec cytatu ---
Na YT napisał, że ktoś Mu się włamał na stronę i skasował wszystkie pliki.

--- Cytat: chemik35 w 25 Sierpnia 2010, 12:13:59 ---Jak być znalazł jeszcze jakiś fajny dieselinc... :)

--- Koniec cytatu ---
Próbowałem, ale widocznie na obecnym exe nie da się tego zrobić.

« Dodano: 27 Sierpnia 2010, 18:17:06 »Na chwilę obecną tak prezentuje się model ST45 (kabiny nie ma i nie będzie, chyba że ktoś inny zrobi :)). Autorem tekstury jest @Patrykos.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej