Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 273

<< < (4/11) > >>

Mutopompka:
@surgeon - poznaje. :) Tylko na trasie nr 14 (Forst - Lódź) nie ma 1 toru, gdyż wyłączony z ruchu ponieważ most na Odrze jest w złym stanie. Fizycznie jeszcze jest, ale podejrzewam, że złomiarze zaczną działać :)

CO do szlaku 273: Od Wrocławia Głównego do Rudnej Gwizdanowa jest/był remontowany. Nie wiem czy już skończyli, ale od Rudnej Gwizdanowa (mam tam dziadka) w kierunku Wrocławia widziałem przejeżdżając przez wiadukt kolejowy wskaźnik W27 = 100km/h

chyzy17:

--- Cytat: tomekilawa w 04 Maja 2010, 20:46:08 ---i kliknij button eksportowanie scenerii. Dalej sobie poradzisz. ;)

--- Koniec cytatu ---

Napisz co dalej bo ja sobie nie mogę poradzić...

tomekilawa:
Dobra, umieszczam poprawiony plik bo coniektórzy mają problem. Poczekajcie tylko zauploaduje.

Link: http://eu07.pl/userfiles/5052/priv-L273_1.rar
Zaznaczam, u mnie wszystko jest okej. Trochę nam wyskoczy errorów, ale wystarczy wcisnąć enter. Są one związane z torami dłuższymi niż 500m.

lukasz:
W Piątek wydam kolejną część linii 273. Spróbuje dokończyć Wrocław Pracze. Przepraszam, że znowu poruszam ten temat, ale chciałbym wiedzieć. Kiedy wyjdzie Linia 289? Ja będę robił tory do Ścinawy, a potem od Czernej do Szczecina.

surgeon:
Jak zrobisz modele 3d na całej trasie to wyjdzie. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej