0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A jakim klawiszem otwierasz drzwi?
@Pato pokaż screen z kabiny (ogólny wygląd).
A ile przeciętnie czekasz? Bo to chwilkę się czeka, wjeżdża w perony, chwilka postoju aż pasażerowie wejdą i dostajesz semafor : jazda przy tym i następnym semaforze z prędkością 40km/h. Może coś zmieniałeś w eventach przez przypadek?
Czyli masz kabinę @huntera. Skoro korzystasz z PC2009 to drzwi powinny się otwierać (w poprawce po wyjściu kabiny było to usunięte). To niemożliwe żeby drzwi nie chciały Ci się otworzyć. Próbuj klawiszem ]} z Shiftem i bez. A jeżeli to nie pomoże to napisz czy masz laptopa czy zwykłego PC-eta (na laptopach jeździ się w symulatorze trochę inaczej no chyba że ma się zamontowaną klawiaturę numeryczną)
Cytat: szogun w 03 Maja 2010, 20:44:48A jeżeli to nie pomoże to napisz czy masz laptopa czy zwykłego PC-eta (na laptopach jeździ się w symulatorze trochę inaczej no chyba że ma się zamontowaną klawiaturę numeryczną)Próbowałem tymi i nic.
A jeżeli to nie pomoże to napisz czy masz laptopa czy zwykłego PC-eta (na laptopach jeździ się w symulatorze trochę inaczej no chyba że ma się zamontowaną klawiaturę numeryczną)
CytujCytat: szogun w 03 Maja 2010, 20:44:48A jeżeli to nie pomoże to napisz czy masz laptopa czy zwykłego PC-eta (na laptopach jeździ się w symulatorze trochę inaczej no chyba że ma się zamontowaną klawiaturę numeryczną)Próbowałem tymi i nic. Laptop czy PC-et? Jeżeli laptop to czy posiada klawiaturę numeryczną?
Symulator nie gra. Drzwi muszą się otwierać, a z torów postojowych (o ile one to postojowe) jak będziesz miał białe światło na tarczy po prawej stronie szyn. A podświetlenie, okno i inne dodatkowe rzeczy Ci działają?
(...) okno (bodajże) ' " (...)
Podświetlenie : ; okno (bodajże) ' "drzwi ]}Sprawdź i napisz jakie były efekty
Są ale nie na wszystkich sceneriach. Przepraszam za mój błąd w poprzednim poście :) Wybaczcie...
Są ale nie na wszystkich sceneriach.
Kompletnie nie wiem o co chodzi. Może napisz do autora dodatku albo w spół twórców (o ile tacy są)
Gdzie mogę znaleźć kontakt do autora?