Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK
hejnal:
Po długim przemyśleniu stwierdzam, że masz racje Mc. Realizm realizmem ale nie propagujmy wandalizmu. Precz z Graffiti!!!!!!!
ZT, podoba mi się ten model, ale w realu widząc grafitti (zwłaszcza na PKP) nóż mi się w kieszeni otwiera.
Bartek:
A ja pozwolę sobie poprzeć graffiti w symku. Tekstury z graffiti nie są promowaniem niczego, a jedynie w miarę możliwości wiernym odzwierciedleniem rzeczywistości, bez względu na to jaka ona jest. A o właśnie wierne pokazywanie rzeczywistości w całej tej zabawie chyba chodzi.
Bez graffiti, które chcąc czy nie chcąc stały się pewnym elementem kolejowego krajobrazu w takim samym stopniu jak stare, opuszczone stacje czy rdzewiejący i brudny tabor, obiekty w symku wyglądają jak na jakiejś wzorcowej makiecie albo jakby zostały oddane przed kilkoma dniami do użytku.
hejnal:
--- Cytat: "Bartek_G" ---graffiti, które chcąc czy nie chcąc stały się pewnym elementem kolejowego krajobrazu w takim samym stopniu jak stare, opuszczone stacje czy rdzewiejący i brudny tabor
--- Koniec cytatu ---
Oby jak najmniej takich "Pewnych elementów"!!!!!
ZT-POZNAN:
--- Cytat: "mw158979" ---
Czy bedziesz robil potem Poznan Glowny?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście Poznań Główny też bedzie. Narazie przyznaje się niema nic na Poznań Głównym. W tej chwili prace trwają na stacji Poznań Starołęka. Niesądze żeby się szybko skończyły bo jest tam jeszcze kilka budynków do zrobienia.
Stary młyn na wylocie na Poznań Dębiec i Poznań Główny>
No i kilka jeszcze posprejowanych budynków....
Myśle że w przyszłym tygodniu powinienem skończyć i odrazu robie trase w kierunku Poznań Głównego.
McZapkie:
Przypomniało mi się, że ktoś ma baze zdjęć z Poznania,
ale nie pamiętam adresu. Gruha, daj głos :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej