Witam. Otóż jak wiadomo najlepiej jest narzekać i udawać mądrzejszego. Więc ja postanowiłem obalić tą hipotezę i stworzyć coś do symulatora. Mniej więcej mam podstawy programu 3ds max 9, posiadam dużą siłę samozaparcia i jak coś postanawiam to staram się to skończyć do końca. A więc posiadam zdjęcia na textury lokomotyw ZNTK Oleśnica zmodernizowane budynie wrocławskie czyli EP07-1006, EP07-1014, EP07-1049 i EP07-1067. Jeśli chodzi o kabiny do nich to też mam zdjęcia oraz oryginalne wymiary. Niestety nie wiem jak się do tego zabrać wiem tylko, że trzeba stworzyć tzw. "box". Ale co dalej?? Czy ktoś mógłby przesłać mi materiały jak krok po kroku stworzyć kabinę??? Byłbym Wam dozgonnie wdzięczny.
P/s. Tak dla waszej wiadomości ;D Jak bym skończył te kabiny to wreszcie skończylibyśmy narzekać, że nie ma "czym jeździć" i wreszcie coś ciekawego by się pojawiło w naszej MaSzynce.
Pozdrawiam, kolejorzPKP !!
Nie pierwszym i nie ostatnim jesteś, który zakłada wątek pisząc, że zrobi coś konkretnego (wspominając też, że tego nie potrafi). To nie miejsce na nie. Odpowiednie tematy z opisem modelowania już są. Bocznica.
ZiomalCl