Autor Wątek:  Lokomotywa EP07-422 z kabiną pilnie poszukiwana.  (Przeczytany 2405 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcin65103

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Lokomotywa EP07-422 z kabiną pilnie poszukiwana.
« dnia: 04 Stycznia 2010, 23:24:10 »
Witam ponownie.
Otóż oglądałem przed chwilką filmik z lokomotywą EP07-422 z udziałem naszego symulatora. Ponieważ, paczka całościowa nie wiadomo, kiedy wyjdzie i nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie, bo umiemy robić tylko zamieszanie, to mam takie pytanie czy można wysłać tą kabinę i lokomotywę na serwer lub na PW? Bo i tak większość dodatków nieopublikowanych jakimś dziwnym cudem jest u większości użytkowników. Można prosić o lokomotywkę?

Filmy na youtube to nie jest część symulatora. 'Stwierdzeniami' o PC robisz zamęt, a stwierdzenie 'dajcie, bo i tak inni mają' jest nie na miejscu. Koniec tego.
ZiomalCl

Robienie zamieszania.
ZiomalCl

Twój post jest zaprzeczeniem Twojej poprzedniej wiadomości. Obiecałeś poprawę a poszedłeś na całość, aby ukrócić tego typu posty również ze strony innych userów powinieneś dostać bana, nie chcę abyś był ofiarą dlatego podjąłem decyzję zwiększającą poziom ostrzeżenia, nie odbieram jednak możliwości czytania forum.

REWIZOR

REWIZOR
 Groźby karalne etc.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 05 Stycznia 2010, 15:05:28 wysłana przez REWIZOR »

Offline libertyn89

• Otrzymane polubienia: 2
Odp: Lokomotywa EP07-422 z kabiną pilnie poszukiwana.
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Stycznia 2010, 23:30:10 »
Ponieważ, paczka całościowa nie wiadomo, kiedy wyjdzie i nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie, bo umiemy robić tylko zamieszanie
W paczce calosciowej nie ma zadnej specjalnej kabiny do EP07-422, poza tym w ogole nie rozumiem co ma "robienie zamieszania", do tego ze paczka wyjdzie/nie wyjdzie?
Pozdrawiam, Karol

Offline buczo

• Otrzymane polubienia: 1
Odp: Lokomotywa EP07-422 z kabiną pilnie poszukiwana.
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Stycznia 2010, 23:32:50 »
Mam wrażenie że jak nie ostudzisz swoich emocji to tej paczki nie doczekasz....
Zamiast marudzić: poszukaj, tak się składa,że tekstura EP07-422 jest do wzięcia na wyciągnięcie reki..
http://eu07.rainsted.com/archives/245m-ep07-422.zip.html
« Ostatnia zmiana: 04 Stycznia 2010, 23:39:50 wysłana przez buczo »
Gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szkła....