Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja: sterowanie...
RiZoNe:
moim zdaniem jest dobrze , nawet bardzo dobrze...jesli ktos opanuje wszystko to będzie jeździł bez zastanawiania się co i gdzie..wszystko wykonuje sie jakoś automatycznie :)
Maciek-34120:
Dokładnie tak Rizone tylko jak juz kiedys pisalem wazne zeby miec swiadomosc tego co sie robi (wiedziec co czym jest) a nie wciskac klawisze dlatego bo tak w instrukcji napisali...
RiZoNe:
--- Cytat: "Maciek-34120" ---Dokładnie tak Rizone tylko jak juz kiedys pisalem wazne zeby miec swiadomosc tego co sie robi (wiedziec co czym jest) a nie wciskac klawisze dlatego bo tak w instrukcji napisali...
--- Koniec cytatu ---
heh ja się nauczyłem metoda prób i błędów ...próbowałem wciskać..nie jeździło :P w końcu postanowiłem przeczytać instrukcje lokomotywy , looknąłem w spis klawiszy i poszło :) i tak jak piszesz - trzeba wiedzieć co się robi :)
Inter City:
Ja tak samo :) najpierw włączanie i wciskanie po kolei wszystkich klawiszy (a że nic sięnie działo tylko się "kierownica przekręcała) to postanowiłem trochę poczytać :) i po przeczytaniu po raz któryś dziesiąty z kolei ruszyła MaSzyna po szynach ospale :D
Maciek-34120:
Ja nawet mialem chwile zwatpienia ze nigdy nie rusze jak przeczytalem instrukcje o sterowaniu (te wszystkie przekazniki, wylaczniki - czarna magia) ale okazalo sie ze to nie jest takie trudne w duzej mierze dzieki Wam drodzy forumowicze oraz dokumentacji i opisach lokow z roznych innych zrodel.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej