Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja: sterowanie...

(1/4) > >>

Witold:
Według mnie, w grze powinna być możliwość zmiany sterowania na prostrze. Gram ostatnio w "Mechanika" który jest również symulatorem kolei, i tam sterowanie, chociaż na pierwszy rzut oka bardzo zagmatwane, jest o wiele prostrze. Czemu by w "Maszynie" nie dać możliwości na zmienienie sterowania na prostrze?

Ash200:
Bo jeśli symulator ma nie mieć grafiki pierwsza klasa, to powinien być chociarz rasowym symulatorem, nie?
Ale właściwie... jeśli będzie opcja ZMIANY na takie łatwiejsze sterowanie to czemu nie..... znaczy nniech sie wypowiedzą twórcy.. ja coś za bardzo jestem gadatliwy....

Sm42:
Kłopotliwe i trudne sterowanie...to jest SYMULATOR chłopie.Jak chcesz sobie pokrętłem pokręcić lub dwoma klawiszami to leć w Trainza zagraj (bez obrazy dla tej gry, bo czasami lubie w nią popykać).

Tomi:
prostrze sterowanie... :|

Proponuję pozostać przy Mechaniku

Dżyszla:
A co rozumiesz pod "prostszym"? Bo jeśli chodzi wyłącznie o redefiniowanie klawiszy na wygodniejsze - to nie ma sprawy. Także graficzne wskazywanie przełącznika do załączenia w nebuli będzie możliwe (odpada skomplikowana klawiszologia). Jeśli zaś chcesz "strzałka w górę - to jedż, a w dół - hamuj" - to niestety :( To symulator!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej