Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Propozycja: sterowanie...

<< < (3/4) > >>

Szmytek:

--- Cytat: "Witold" ---P.S. Tak, tak, w Trainza, pukam w Trainza. W Mechanika też pukam. W MaSzynę chciałbym pukać, ale nie umiem opanować sterowania. W Microsoft Train Simulator też... tfu, nie pukam!!!
--- Koniec cytatu ---

Ale jaką będziesz miał satysfakcję jak w końcu "punkiesz". Na obecnym poziomie (prawie brak usterek) to naprawdę nie jest ciężkie. Jeżeli się trochę zagłębisz, to dasz radę. Poczytaj strony kolejowe, poznaj choć oględnie zasadę działania lokomotywy (to wszystko jest na necie) i wreszcie przeczytaj poradnik "Przeczytaj zanim zapytasz jak ruszyć lokomotywą" (powinien być na forum) i poradzisz sobie na 100%. I zobaczysz, że warto było pomyśleć i pokombinować.

Maciek-34120:

--- Cytat: "mw158979" ---Tworcy najwyrazniej nie zmierzaja do upraszczania obslugi, lecz - taka jest moja obserwacja - stawiaja sobie za cel jak najwierniejsze odtworzenie obslugi prawdziwej lokomotywy. Mnie ten kierunek odpowiada.

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Juz nie raz bylo to na forum powiedziane ze MaSzyna EU07 to nie gra tylko symulator- naprawde dobry symulator i ma odzwierciedlac rzeczywistosc. Osobiscie przygode z prowadzeniem pociagu zaczalem od mechanika ale potem sie zaglebilem, kolej jeszcze bardziej mnie wciagnela i zaczalem jezdzic EU07. Trzeba jednak poswiecic trocze czasu zeby sie nauczyc prowadzic ale wedlug mnie wlasnie w tym cala atrakcja ze potem sie wie jak to wszystko dziala...

Paul:

--- Cytat: "Dżyszla" ---Jeśli zaś chcesz "strzałka w górę - to jedż, a w dół - hamuj"...
--- Koniec cytatu ---

...to poszukaj tego starego demka od Nebuli:)
Tam się jakoś tak jeździło.

piotrek-:
właśnie, jak chce ktoś łatwe sterowanie, to niech gra wtrainza, cz ts,
maszyna, to SYMULATOR, i ma najlepiej odzwierciedlać sterowanie lokomotywy

bo co innego zreszta ma do zaoferowania ?!

licze na twórców, że bedą ulepszac swój symulator, aby sterowało się identycznie jak w prawdziwej lokomotywie

uetam:

--- Cytat: "Paul" ---
--- Cytat: "Dżyszla" ---Jeśli zaś chcesz "strzałka w górę - to jedż, a w dół - hamuj"...
--- Koniec cytatu ---

...to poszukaj tego starego demka od Nebuli:)
Tam się jakoś tak jeździło.
--- Koniec cytatu ---

1,2,3,4,5,6,7,8,9
ZTCP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej