Autor Wątek:  Odp: Problem z su 46 i ew 58  (Przeczytany 1038 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marik

• Otrzymane polubienia: 0
Odp: Problem z su 46 i ew 58
« dnia: 30 Października 2009, 17:00:40 »
"Na forum jest wyszukiwarka plików i nie trzeba mieć wielkiej wiedzy do znalezienia odpowiednich plików i paczek."
Gdyby tak było to by nikt nie pisał wiadomości na forum, a skoro piszą i to w dziale pomoc to trzeba pomóc a nie przemądrzać się, nie każdy zna odpowiednie nazwy plików i paczek. Jak nie potrafisz pomóc Krzyśku626 to nie odpowiadaj a te Twoje poprawki błędów są co najmniej żenujące i nic nie wnoszą do tematu, i tak a<>propo to wtedy kiedy ty oglądałeś  "rzekomy lot na księżyc" i miałeś kilka lat, ja miałem córkę 2 letnią.

PS. dziękuję tym co pomogli zwłaszcza tym co pisali na prywatne wiadomości.

Z racji wieku jak twierdzisz, powinieneś dać przykład młodszym kolegom z forum i pisać poprawnie. Po to tu jestem by błędy między innymi poprawiać.
Bocznica.
Krzysiek626

Regulamin forum:
- Forum to nie księga skarg i zażaleń - nie wyrażaj tu swego żalu np. na temat złego potraktowania Cię przez moderatora lub admina. Od tego są prywatne wiadomości. Pamiętaj też, że moderator i admin nie mają obowiązku tłumaczyć się ze swojej decyzji.
- Nie pouczaj użytkownika, który łamie regulamin. Od poprawiania błędów są administratorzy/moderatorzy.

Daruj sobie wycieczki w stronę moderatorów, szczególnie Krzyśka, który mógłby być Twoim ojcem, trochę szacunku.

REWIZOR

« Ostatnia zmiana: 30 Października 2009, 19:42:54 wysłana przez REWIZOR »