Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Epkowe Lokomotywy i kabiny.

<< < (20/37) > >>

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Brak fizyk póki co pewnie by się znalazły. Zresztą w tym przypadku przydało by się zerknąć czym te fizyki się różniły od fizyk pierwowzorów.

--- Koniec cytatu ---
Znajdź, zerknij, dostosuj żeby były realne i je daj.

MichałŁ:
Fizykę do SM15 można zrobić z TGM3. Do SM25 Wydaje mi się że najbliższa będzie TGM23.

EP08_015:
Życze powodzenia. Ja sie na chk nie znam. Powiedzcie mi na ile poustawiac termometry i manometry od oleju i innych takich?

Oczywiscie nikt nie wie...

Prace zakonczone.

Widze ze ponad 1/3 uzytkownikow ma to gdzieś lub jest przeciwna ozywianiu historii. Dziekuje za glosy i dyskusje.

Dyskusje o modelach zamykam.

Termin wydania - jak zostana wykonane fizyki do tych lokomotyw, innymi slowy realistyczne najbardziej bliskie oryginalowi chk lub chk + odpowiednie funkcje w exe, a takze przetestowane w terminie pozniejszym przez beta.
Jednym słowem - wszystko zalezy w zasadzie od Was, bo ja się na chk nie znam i nie mam danych ani wystarczajacej wiedzy do ich pisania i modyfikowania.

Na dzien dzisiejszy loki te jezdza na fizyce z sn61 to znaczy ze nie sa do konca realistyczne a co dalej za tym idzie, nie mozna ich wydac do testow i publikacji.

youBy:
Możesz wydać sam model z teksturami i ew. charakterystyką typu dumb.

Dolmio89:
Modele już są wydane, chyba że przy okazji tworzenia kabin coś się w nich zmieniło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej