Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Epkowe Lokomotywy i kabiny.

<< < (19/37) > >>

youBy:

--- Cytat: Krzysiek626 w 15 Listopada 2009, 17:04:20 ---Od dawna czekam na EW90 lub 91. Mam ¶wira na punkcie tego EZTa.
--- Koniec cytatu ---
Ja czekam na innego EZTa - ED70. Mam do niego sentyment techniczny :)

EP08_015:
Nie podkręcajcie mnie... ED70 robil master Q Do niego piszcie, chyba ze chcecie bym ja to zrobil. To poprosze plany itp. To samo tyczy się SD80.

Spogl±dam na ankiete i przyznam ze cieszy mnie jak narazie jej wnik. Widzę że jest sporo za ozywianiem historii polskie kolei, ale tez jest sporo tych, ktorzy by te historia pogrzebali i zapomnieli..

Robert051:
Według mnie argumenty że nie ma fizyk czy nie ma tras s± nie trafione Ponieważ.
Brak fizyk póki co pewnie by się znalazły. Zreszt± w tym przypadku przydało by się zerkn±ć czym te fizyki się różniły od fizyk pierwowzorów.
Brak tras. Na razie typowych tras retro nie ma. Ale to tylko na razie. Za jaki¶ czas mog± się pojawić.
Najgorsza sprawa jest z dĽwiękami. Akurat w przypadku SM25 i SM15 może nie do końca stracona ale jednak.
Mimo wszystko warto wskrzeszać pojazdy.
Przy okazji będzie jaka¶ łata na dziurę między SM03/04 a SM42. Pomijam SM/SP30 bo nie ma kabiny.

Alexej:

--- Cytuj ---Najgorsza sprawa jest z dĽwiękami. Akurat w przypadku SM25 i SM15 może nie do końca stracona ale jednak.
Mimo wszystko warto wskrzeszać pojazdy.
--- Koniec cytatu ---

Dla SM25 można się poratować dĽwiękami z 401Da,bo to prawie to samo.

MichałŁ:
Nie to samo. SM25 miała silnik z SM30 więc jak już to dĽwięki z SM30 się nadadz± w 401Da jest całkiem inny silnik i raczej nie jest to prawie to samo co SM25.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej