Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.
AtapiCl:
--- Cytuj ---Ale chcę zwrócić uwagę na to że jeżeli dajmy na to nowa kabina 303E zostaje pokazana w najlepszych screenach na ładnej trasie itd to rodzi się myśl że dodatek jest już wykonany i zdolny do działania natomiast dział warsztat to taki dział gdzie każdy autor może pokazać ile zrobił, co jeszcze musi wykonać i wtedy nachodzi myśl " o faktycznie, jeszcze dodatek, kabina nie jest wykonana w 100% więc trzeba będzie jeszcze czekać" Jedno forum dwa działy a wiele mogą znaczyć dla " Nas" użytkowników.
--- Koniec cytatu ---
Nie, bo nie jesteś w stanie zdefiniować, czy dodatek jest skończony po screenie. Niezależnie od działu, screen z nowym dodatkiem - niezależnie w jakim stanie prac - będzie budził pytania 'kiedy wyjdzie?'. Dążysz do zabronienia autorom pokazywania screenów. To jest nieprzemyślany i jednostronny pomysł. Dodaj jeszcze inne serwisy, które to userzy odwiedzają. Autor ma pełne prawo wystawić tam filmy, screeny etc swoich dodatków. Zabronisz mu? To ja dziękuję za taką politykę (jako autor).
Podsumowując: To od autora zależy, czy będzie pokazywał co zrobił. To od autora zależy, kiedy wyda dodatek. Userom nic do tego.
Definitywny koniec tematu z mojej strony.
mechanik88:
Chodziło mi tylko o forum i te dwa działy tylko tyle, nie o żadne jakieś filmiki, Napisałem tylko i wyłącznie o dziale najlepsze screeny i warsztat.
kamil468:
Zgadzam się w 100% z Bartkiem 15. W symulatorze prawie wszyscy poza zwyklymi userami robia wiele , rozumiem. Ale dlaczego to my mamy czekac? Ale... np. ja mam 24 lata a 20 (bo mam tate mechanika) jezdze na EU07 i innych elektrykach ( i od 5 lat w symku) i ciekawe ilu z (poza normalnymi userami) robiacymi dodatki jezdzilo tyle co w symku po polskich kolejach. Realistyka a symek robią swoje. Który z was pamięta nowe EU07? Wpadnijcie w Sudety i wezcie na ET41 tylko 1000 ton i podjedzcie pod Walbrzych. Ciekawe ilu devo i betatesterow pokaze swoje umiejetnosci. Tylko pod Walbrzych. Niejeden by prosil "wez mnie do kabiny". Ale dlaczego Ciebie? Przeciez jestes normalnym MK. Innych ponad granice normalnosci mam wziasc, tak? Wezcie chlopaki zrozumcie, moze w swiecie Symka rzadzi nacja wielkich kultur i dominacja kogos co cos potrafi i cos robi ale ciekawe jak jest w realistyce...Wiec podsumujac...dlaczego ludzie "normalni" maja nie dostac czegos co nalezy sie wszystkim? Przeciez czlowiek czlowiekowi nierowny.... Jeżeli komus nie pasuje ten post- usune, ok. ALe swoje wiem. I Bartek ma racje. Jestesmy wszyscy tymi samymi ludzmi.
Bartek 15:
Zgadzam się z Tobą @Kamil468 i w sumie na tym najbardziej mi zależy, tzn. na zdrowych stosunkach pomiędzy grupami tutaj, bo ktoś może więcej, również w kwestii zachowania na forum, bo przynależy do takiej, a nie innej grupy - to trochę bezsensowne.
Co do terminów paczek... Ja nie śmiem twierdzić, że ludzie nic tutaj nie robią, ale przecież paczka całościowa miała być już w czerwcu. Jak dowiedziałem się od @rewizora w grupie Devs i Beta jest ok. 120osób. To zakładając choćby spędzanie przez każdego z użytkowników tej grupy 10h tygodniowo na testowaniu, daje nam to 1200roboczogodzin. TYGODNIOWO! Zatem nie rozumiem ile jeszcze trzeba czekać i czego się spodziewać, bo firma informatyczna mająca tyle roboczogodzin tygodniowo jest w stanie sprawdzić i wydać pełną grę z dodatkami i zająć się jej dystrybucją... Przykro mi, ale nie wierzę, aż w tak wielki ogrom pracy wymagający czekania do września, tym bardziej, że we wrześniu tak z pewnością się dowiemy o niedotrzymaniu terminów.
libertyn89:
--- Cytat: Bartek 15 w 30 Lipca 2009, 19:19:07 ---ale przecież paczka całościowa miała być już w czerwcu.
--- Koniec cytatu ---
Skad takie informacje?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej