Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.
REWIZOR:
--- Cytat: kamil468 w 30 Lipca 2009, 18:58:57 ---Ale dlaczego to my mamy czekac?
--- Koniec cytatu ---
A kto ma czekać autor? Wydaje mi się, że użytkownik końcowy (którym i ja jestem) oczekuje na gotowy produkt. Nie wiem co to ma wspólnego z zazdrością czy też nie jazdy w lokomotywie, w której de facto nie wolno przebywać.
--- Cytat: Bartek 15 w 30 Lipca 2009, 19:19:07 ---Co do terminów paczek... Ja nie śmiem twierdzić, że ludzie nic tutaj nie robią, ale przecież paczka całościowa miała być już w czerwcu. Jak dowiedziałem się od @rewizora w grupie Devs i Beta jest ok. 120osób.
--- Koniec cytatu ---
Proszę nie kłamać, kiedy to @REWIZOR niby napisał takie coś? Jak dla mnie jesteś kłamcą i dalsza dyskusja nie ma sensu. A pretensje, ze jeszcze nie ma paczki są co najmniej nie na miejscu, zrób sam i wystaw, zobaczymy jak szybko się uporasz. Panowie jak dalej będziecie wypisywać takie brednie i kłamstwa to nie widzę sensu dalszej bytności tego tematu.
libertyn89:
--- Cytat: Bartek 15 w 30 Lipca 2009, 19:19:07 ---To zakładając choćby spędzanie przez każdego z użytkowników tej grupy 10h tygodniowo na testowaniu, daje nam to 1200roboczogodzin. TYGODNIOWO!
--- Koniec cytatu ---
Zapomniales chyba, ze sa wakacje. Poza tym nie jestesmy zadna firma, nikt nam za to nie placi.
Ajusto:
Ja się też wypowiem. Na symka dopiero w wakacje znalazłem więcej czasu, na forum się nie wypowiadam ostatnio za często ale śledzę i czytam w miarę czasu nowe posty/tematy itd. W tym temacie, co piszą tu różne osoby jest trochę racji. Nie uważam, że beta/devs są "źli" "trzymają" dodatki tylko dla siebie(ogólnie mówiąc się sępią)... Nie! Wiem jak to jest, sam też tworzę różnorakie dodatki do symulatora. A co do tego jak jest teraz... Wyjdę z taką propozycją, czy nie można było by otworzyć dla ogółu takich jak bugs, pod nazwą działu było by WYRAŹNIE napisane, że pobieramy NIESKOŃCZONE dodatki na własną odpowiedzialność i "reklamacje" nie są W OGÓLE uwzględniane. A może akurat jakiś "szary" użytkownik forum sobie poradzi z dodatkiem(co nie jest niemożliwe), wysunie jakieś propozycje, może się w jakiś sposób przyda/przyczyni do dokończenia dodatku.
I tak ostatnimi czasy jest lepiej, bo z dnia na dzień wchodzę na forum a tutaj ładnie wykonana Siódemka czy EN57.
Ja to tak widzę.
Pozdrawiam!
AtapiCl:
Ajusto, przeczytaj wszystkie wpisy od początku. Odpowiedź już masz.
kamil468, przeczytaj wszystkie wpisy od początku. Również odpowiedź już padła.
W ogóle - jeden zgadza się z drugim, po chwili ten drugi pisze, że zgadza się z pierwszym, że ten zgadza się z drugim. Bez sensu. Ja już teraz nie widzę dalszej bytności tego wątku. Argumenty padły, teraz zaczyna się powtarzanie pierwszych wypowiedzi, na które wyjaśnienia już są.
Bartek 15:
@Rewizor -> zaraz otrzymasz na priv sytuacje, kiedy to pisałeś, więc powstrzymaj się może nagle z takimi oskarżeniami ok?
Zdaję sobie sprawę, że nikt Wam za to nie płaci, ale sami robicie to dla przyjemności i nie ukrywajcie tego. Dla mnie jeśli ktoś naprawdę tylko pracuje nad tym, by usprawnić działanie symulatora, to rzeczywiście to robi i raczej nie ma czasu na publikowanie screenów, taśm z Haslera i innych tego typu rzeczy. Jak dla mnie takie zachowanie jest zwykłym użytkowaniem symulatora, które należy się każdemu użytkownikowi, a nie tylko grupie wybranej. Chcecie być doceniani za pracę, poświęcenie itd. Ok, ja bardzo Was szanuje pod warunkiem, że rzeczywiście wygląda to na pomoc i pracę. W chwili obecnej wygląda to na "bawienie się w lepszą kolej" w wąskim gronie użytkowników. I celowo piszę wygląda, co nie znaczy, że tak jest, ale postawcie się w naszej sytuacji - zwykłych użytkowników. Jak Wy byście się czuli, gdy wśród mnóstwa postów widzicie screeny kabin, tras, rozkłady jazdy, taśmy z haslera i tysiące innych rzeczy wskazujących na normalne użytkowanie, a nie testowanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej