Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.

<< < (10/14) > >>

mechanik88:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Lipca 2009, 17:19:10 ---Tych i tych - chodzi mi o autorów. Nie możemy im zabronić pokazywania ich prac.

--- Koniec cytatu ---

Racja, rozumiem tylko miałem na myśli że mogliby do woli pokazywać je w dziale warsztat.A Nie w żadnych "najlepsze screeny" czy podobne.

youBy:
Poza tym skąd wiemy, że ktoś złamał zakaz? W różnych serwisach można zakładać konta do woli.

AtapiCl:
To nic nie zmieni w kwestii jęków innych userów w stylu 'kiedy wyjdzie???'. Takie życie i tego nie wyeliminujesz.

mechanik88:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Lipca 2009, 17:23:02 ---To nic nie zmieni w kwestii jęków innych userów w stylu 'kiedy wyjdzie???'. Takie życie i tego nie wyeliminujesz.

--- Koniec cytatu ---

Ale chcę zwrócić uwagę na to że jeżeli dajmy na to nowa kabina 303E zostaje pokazana w najlepszych screenach na ładnej trasie itd to rodzi się myśl że dodatek jest już wykonany i zdolny do działania natomiast dział warsztat to taki dział gdzie każdy autor może pokazać ile zrobił, co jeszcze musi wykonać i wtedy nachodzi myśl " o faktycznie, jeszcze dodatek, kabina nie jest wykonana w 100% więc trzeba będzie jeszcze czekać" Jedno forum dwa działy a wiele mogą znaczyć dla " Nas" użytkowników.

Mariusz1970:

--- Cytuj ---Z pełnym szacunkiem do Twojej osoby ale czy te "kiedyś" nie jest aby na pewno teraźniejszością?

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze raz napiszę, iż kiedyś to kiedyś, teraz to teraz. Nie będę udawadniał, iż nie jest się wielbłądem, bo ani takiego zamiaru nie mam ani mi się nie chce. Ponadto znają mnie tutaj, iż często piszę to co myślę, więc jeśli byłoby rzeczywiście źle, napisałbym o tym, a kłamać nie mam powodu. Może i Ci trudno przyjąć to do wiadomości, ale tak poprostu na obecną chwilę jest jak pisałem. Jak będzie w przyszłości, tego nie wiem....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej