Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.

<< < (9/14) > >>

libertyn89:
Tez jestem za, tylko nie bardzo wiem jak mialoby wygladac egzekwowanie tego zakazu.

mechanik88:
Myślę że jakby admini zgodzili się na takie coś to myślę że kara powinna być adekwatna do złamania tego przepisu, czyli np wyrzucenie z devs/beta. Myślę że byłaby to sprawiedliwa kara. Jeżeli zakaz taki wszedł by w "życie" to powinni wszyscy zgłaszać przypadki naruszenia regulaminu, bez względu czy ktoś ma jakąś pozycję czy jej nie ma. Chyba w tej kwestii byliby wszyscy zgodni że nie wolno łamać regulaminu.

AtapiCl:
Inna sprawa, że większość autorów będzie się chwalić (ma do tego 100% prawo). Ludzie spoza grup będą dalej narzekać, że ten i ten się chwali screenami i dalej nie wydaje. I tak będą pytania kiedy wyjdzie i lamenty, że autorzy są źli. I co wtedy?

Dochodzimy do tego samego. Więc problem nie leży w bt/devs, tylko u autorów dodatków. A oni - wiadomo, mogą kisić ile chcą, gdzie chcą i jak chcą. Można w tej sprawie wystosować apel do nich, który z różnym skutkiem może coś zmienić.

Tyle ode mnie.

mechanik88:

--- Cytat: ZiomalCl w 30 Lipca 2009, 17:09:42 ---Inna sprawa, że większość autorów będzie się chwalić (ma do tego 100% prawo). Ludzie spoza grup będą dalej narzekać, że ten i ten się chwali screenami i dalej nie wydaje. I tak będą pytania kiedy wyjdzie i lamenty, że autorzy są źli. I co wtedy?

--- Koniec cytatu ---

No właśnie wspomniałem w poprzednim poście że dla łamania regulaminu nie ma zmiłuj się. Osoby z devs/beta mniej więcej wiedzą kto jest autorom i jeżeli okazało by się że został złamany regulamin wtedy powinno to zostać zgłoszone o złamaniu przepisu. Zwykli userzy tez mnie więcej wiedzą kto jest autorom jakiegoś dodatku, choćby poprzez dział warsztat. A może zrobić całkowity zakaz pokazywania niepublicznych dodatków w działach innych niż warsztat? wtedy byłoby wszystko jasne.

AtapiCl:
'Ten i ten' - chodzi mi o autorów. Nie możemy im zabronić pokazywania ich prac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej