Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa wersja loadera START.EXE

<< < (4/20) > >>

Bartek:

--- Cytat: "t0mcioo" ---natomiast wlasnie naszla mnie mysl by w twojim programie umiescic takie rzeczy jak :
- FAQ (lub bezposredni link do strony)
- informacje stylu 'jak ruszac', 'jak chamowac', etc.
- link do przepisow kolejowych (lub tez je w postaci html, pdf [ta mam nawet ale sa bledy w postaci kodowania znakow i sie ciezko czyta - wzglednie postaram sie jakas znalesc w sieci i przerobic do pdf])
- przyblizone informacje o wymaganiach sprzetowych.

--- Koniec cytatu ---

Takie rzeczy powinny być w pliku pomocy, a nie w loaderze. Myślałem nad tym, czy nie zrobić takiego pliku pomocy w formacie .chm czy jakoś tak (skompilowany help windowsowy) i wydaje mi się, że mógłbym się tym zająć. Problemem z mojej strony pozostaje termin: mógłbym najwcześniej pod koniec czerwca.

Etek41:
Właśnie zajmuje się pisaniem instrukcji do EU07(symkowej oczywiście, a nie prawdziwej ;-)).

uetam:
Ja kiedyś(około rok temu ) zrobiłem poradnik kroczek po kroczku jak ruszyć eu07, ale gdzies to sie zapodzialo...

Pit:

--- Cytat: "MatEUzs" ---Ja kiedyś(około rok temu ) zrobiłem poradnik kroczek po kroczku jak ruszyć eu07, ale gdzies to sie zapodzialo...
--- Koniec cytatu ---

a co Ci sie ostatnio nie zapodzialo ;) ;P

uetam:
Ano wszystko mi sie gdzies zapodziewa. Wiem tylko gdzie mam 3/4 plikow max z swoja trasa i tutorial odnosnie robienia tras. Ale chyba tylko dlatego ze aktualnie sie tym zajmuje...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej