Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa wersja loadera START.EXE

<< < (5/20) > >>

ShaXbee:
Mateusz: mam ciągle twój poradnik krok po kroku - jeżeli chodzi o ten z parunastoma plikami TXT i JPG :)

uetam:
ano to to:) Tylko trzeba tam jeszcze pare rzeczy dopisać...ale i tak sie moze przydać.

t0mcioo:

--- Cytat: "Bartek_G" ---
Takie rzeczy powinny być w pliku pomocy, a nie w loaderze. Myślałem nad tym, czy nie zrobić takiego pliku pomocy w formacie .chm czy jakoś tak (skompilowany help windowsowy) i wydaje mi się, że mógłbym się tym zająć. Problemem z mojej strony pozostaje termin: mógłbym najwcześniej pod koniec czerwca.
--- Koniec cytatu ---

no tak - chodzi mi o jakis plik pomocy (wzglednie linki do www gdzie beda najnowsze wersje help'a), ale zeby w loaderze byla mozlowosc odpalenia go (przegladania , wyszukiwania - zalezy jaki format bedzie mialo) poniewaz teraz wiekszosc osob (jak nie kazdy) odpala symka przez start.exe wiec tam by tez na logike szukap pierwszej pomocy. No o to mi chodzilo ;-)

Pit:
Mat: to odzyskaj swój poradnik, bo fajny byl
Etek: zobacz co Mateusz napisal i jesli masz ochote to uzupelnij o cos, albo dopisz cos nowego, bo nie ma sensu 2x tego samego robic

A Bartek moze rzeczywiscie by to poskladal do kupy w chm razem z przepisami. A moze nawet przepisy jako osobny plik, bo w sieci czaem ciezko to znalesc. Na stronie rbaha byl fajny, ale znowu nie dziala.MOze by je uzyc ? (za zgoda autora)

A ja dodam guzik pomoc w loaderze.

No i przydaloby sie zeby instalator robil w menu start: MaSzyna - Symulator EU07 - i w tym start.exe i help

Bartek:

--- Cytat: "Pit" ---No i przydaloby sie zeby instalator robil w menu start: MaSzyna - Symulator EU07 - i w tym start.exe i help
--- Koniec cytatu ---

To nie jest problem. WinRAR potrafi zrobić taką wersją instalacyjną - zrobiłem już coś takiego w paczce kumulatywnej zawierającej wersję 220703 + patche. Wtedy instalator robił w Menu Start skróty do plików .bat. Mogę zrobić instalator w WinRAR, tylko muszę dostać wcześniej pliki, które mają się znaleźć w patchu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej