Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
NOWA TRASA - Jelitkowo-Nowy Sad
Winger:
Tu tez blad. W ostatniej linijce powinno byc 0. Przeciez za ostatnim czlonem nic juz nie ma.
DAWIDW_PKP:
czemu nie moge tej traski uruchomic??
Bartek:
--- Cytat: "DAWIDW_PKP" ---czemu nie moge tej traski uruchomic??
--- Koniec cytatu ---
Szklana kula mi się jeszcze nie nagrzała, więc nie mogę jej teraz użyć. Ale mogę powróżyć coś z układu chmur na niebie - to trochę bardziej zawodna metoda, ale czasem się udaje...
Wskazówka: nie bój się opisać dokładnie swojego problemu, to nie boli. W szczególności podaj co dotychczas robiłeś, w jaki sposób próbujesz uruchomić trasę i co się dzieje jak ją próbujesz uruchomić. Informacje te podajesz w swoim interesie[/u]! Nikt tu nie musi Ci pomóc, a jedynie MOŻE. Tak więc następnym razem jak sam nie zadbasz o właściwą treść swojego postu, to nikogo innego tym bardziej to nie będzie obchodzić i sobie nie pojeździsz.
Inter City:
--- Cytat: "Bartek_G" ---
Szklana kula mi się jeszcze nie nagrzała, więc nie mogę jej teraz użyć. Ale mogę powróżyć coś z układu chmur na niebie - to trochę bardziej zawodna metoda, ale czasem się udaje...
--- Koniec cytatu ---
ROTFL
t0mcioo:
--- Cytat: "Bartek_G" ---
--- Koniec cytatu ---
heh - takie posty mozna czytac jak sie ma dola :D:D:D:D
co do metod to ja preferuje fusy z kawy (bynajmije po nich wiem jaki jest adres google.pl ;p )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej