Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
NOWA TRASA - Jelitkowo-Nowy Sad
Pit:
www.pit.eu07.pl/jelitkowo
te screeny juz znacie, a pod adresem:
www.pit.eu07.pl/jelitkowo/jelitkowo.rar
jest trasa do sciagniecia. Rozpakujcie ja do katalogu symulatora.
Caly opis jest w pliku: trasa_jelitkowo.txt
Trasa jest w formie z 27 Grudnia 2003. Duzo osob chcialo ja poprawiac, ale wyszla z tego kicha, takze dalej nie ma semaforow, zdarzen, zle poukladane sa semafory i wskazniki.
Jezeliby ktos chcial pomoc i zna sie troche na eventach i kladzeniu semaforow to niech da znac - wysle mu zrodla trasy, oraz czesciowo poprawione z poprawiona trakcja (ale tez nie do konca) i z semaforami, ale niestety cos sie z nimi uruchomic nie chce.
Ja nie mam czasu w tym grzebac.
Tomek:
Pit, jestem pod wrazeniem!! Co prawda jest calkowity brak semaforow, wskaznikow itp. ale sceneria jest super! Bardzo mi sie podoba. Jest o wiele szybsza niz Quark, tutaj mam przecietnie 22 fps z trakcja. Co wiecej bardzo fajnie sa wzniesienia. Nawet na niektorych stacjach jak sie odhamuje sklad to pociag zaczyna sie toczyc. Szkoda tylko ze nie ma jak juz mowiles event'ow i semaforow.
Pozdrawiam (caly pod wrazeniem) :):)
Tomek
P.S. dlaczego jej nie dales pod sekcje download? Tam mogli by wszyscy z tego skorzystac - ci zagraniczni tez, Bartek by oglosil :)
Paul:
BOMBA...
O wiele bardziej mi się podoba od Quarka (ciekawsza, no i realniejsza).
SiBiK:
trasa jest zawalistaaaaaaaa na maxaaaaa oby wiecej takich tras !!!!
Inter City:
Muszę powiedzieć że trasa jest ekstra :D Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ją "wykończy".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej