Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

NOWA TRASA - Jelitkowo-Nowy Sad

(1/6) > >>

Pit:
www.pit.eu07.pl/jelitkowo

te screeny juz znacie, a pod adresem:

www.pit.eu07.pl/jelitkowo/jelitkowo.rar

jest trasa do sciagniecia. Rozpakujcie ja do katalogu symulatora.
Caly opis jest w pliku: trasa_jelitkowo.txt

Trasa jest w formie z 27 Grudnia 2003. Duzo osob chcialo ja poprawiac, ale wyszla z tego kicha, takze dalej nie ma semaforow, zdarzen, zle poukladane sa semafory i wskazniki.

Jezeliby ktos chcial pomoc i zna sie troche na eventach i kladzeniu semaforow to niech da znac - wysle mu zrodla trasy, oraz czesciowo poprawione z poprawiona trakcja (ale tez nie do konca) i z semaforami, ale niestety cos sie z nimi uruchomic nie chce.

Ja nie mam czasu w tym grzebac.

Tomek:
Pit, jestem pod wrazeniem!!  Co prawda jest calkowity brak semaforow, wskaznikow itp.  ale sceneria jest super!  Bardzo mi sie podoba.  Jest o wiele szybsza niz Quark, tutaj mam przecietnie 22 fps z trakcja.  Co wiecej bardzo fajnie sa wzniesienia.  Nawet na niektorych stacjach jak sie odhamuje sklad to pociag zaczyna sie toczyc.  Szkoda tylko ze nie ma jak juz mowiles event'ow i semaforow.  

Pozdrawiam (caly pod wrazeniem) :):)

Tomek

P.S. dlaczego jej nie dales pod sekcje download?  Tam mogli by wszyscy z tego skorzystac - ci zagraniczni tez, Bartek by oglosil  :)

Paul:
BOMBA...
O wiele bardziej mi się podoba od Quarka (ciekawsza, no i realniejsza).

SiBiK:
trasa jest zawalistaaaaaaaa na maxaaaaa oby wiecej takich tras  !!!!

Inter City:
Muszę powiedzieć że trasa jest ekstra :D Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ją "wykończy".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej