Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modele obiektów przytorowych, budynków itp.
Dolmio89:
Ja nie mam nic do wolności tworzenia, niech tam nawet będą wymodelowane gwinty śrubek - wola autora. Poza tym w razie czego zawsze mogę sobie wykasować ze scenerii obiekty które uważam za zbędne bajery. Mówię tylko, że w symku mamy wielkie budynki które mają mniej poly od takich pierdółek i jeszcze nikt nie narzeka, że blacha na dachu nie jest falowana. Te modele nic by nie straciły gdyby były nieco mniej szczegółowe, nie potrzeba strzelać do wróbla z armaty.
AtapiCl:
--- Cytuj ---Te modele nic by nie straciły gdyby były nieco mniej szczegółowe, nie potrzeba strzelać do wróbla z armaty.
--- Koniec cytatu ---
Tu się mylisz. Rzecz w tym, że gdy zaczynasz je bardziej upraszczać, to one nie wyglądają już tak, jak powinny wyglądać. Ja patrząc na puszki tutaj mam trochę wrażenie, że to są jakieś drewniane skrzyneczki prostokątne, aniżeli puszka z prawdziwego zdarzenia. Pewnych elementów nie da się bardziej uprościć, bo to już nie będą te elementy ;]
uetam:
Poza tym w linii 61 tez mam w paru miejscach 5-6 fps. A w miejscach przedstawionych na screenach @Ziomala fps nie spada ponizej 35.
mechatronik:
Kilka screenów z: "WSKaźnik pack by hummel (WSK)" :p.
Modele, tekstury, itd. : hummel (WSK) .
Zdjęcia: mechatronik ;).
Quork QTar:
Tyle ze z tej paczki chyba nic nie bedzie, bo Hummel zostal zbanowany. Czy to moze pomylka? Na bocznicy nie widzialem nic na temat.
« Dodano: 08 Czerwca 2009, 21:58:11 »Wroc, znalazlem, w pomocy doraznej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej