Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Modele obiektów przytorowych, budynków itp.

<< < (10/12) > >>

uetam:
Chyba koledzy ktorzy byli przeciwko troszke zwatpili :)

Dolmio89:
Nigdzie nie widzę screena z garnkiem o którym pisałem. Poza tym jak już mówiłem na moim kompie wole mieć w miarę płynną symulacje bez detali niż pokaz slajdów. Wy pewnie macie mocne kompy i dlatego optymalizacja modeli nie ma dla was takiego znaczenia, ale myślę że jest wielu userów ze starszym sprzętem.

AtapiCl:

--- Cytat: Dolmio89 w 30 Maja 2009, 15:04:45 ---Nigdzie nie widzę screena z garnkiem o którym pisałem.

--- Koniec cytatu ---

Bo autor go nie wydał...

--- Cytuj ---Poza tym jak już mówiłem na moim kompie wole mieć w miarę płynną symulacje bez detali niż pokaz slajdów. Wy pewnie macie mocne kompy i dlatego optymalizacja modeli nie ma dla was takiego znaczenia, ale myślę że jest wielu userów ze starszym sprzętem.
--- Koniec cytatu ---

Ja? Mocnego kompa? :D Mój komp jest już zabytkiem. Tyle mogę powiedzieć.

Dolmio89:
Na Lini61 drzewa zabijają mi FPS, a jedno drzewo ma chyba 6 czy 8 poly, na innych trasach z dużą ilością drzew też słabo to u mnie wygląda. Gdy autor wyda wszystkie te obiekty chętnie je przetestuję, ale ogólnie jestem sceptycznie nastawiony co do ich szerokiego stosowania w trasach.

Żuk:
Dolmio89 to teraz postaw się w odwrotnej sytuacji. Kupujesz nowego kompa, powiedz mi jakie będzie Twoje nastawienie do tejże sprawy? Czy na nowym kompie wolałbyś scenerie, które wyglądają jak pustynia? Czy na przykład twórcy nowych gier, które mają bagatela ogromne wymagania sprzętowe, pytają się użytkowników domowych ilu z nich będzie mogło płynnie pograć w tworzoną grę? Jeszcze nie spotkałem się z czymś takim.
 Jeżeli autor trasy zrobi scenerię pod swojego kompa, czy też nawet pod lepszy sprzęt, wykorzystując przy tym modele z ów wątku to jest jego wola, tzw. wolność tworzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej