Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Modele obiektów przytorowych, budynków itp.

(1/12) > >>

WSK:
Witam!
Od niedawna modeluję obiekty przytorowe, budynki itp.
W tym wątku będę przedstawiał screeny z nowo wymodelowanych obiektów.
Modele będą wydawane po przejściach testów. Jak narazie to niektóre są w dziale "Test dodatków" reszta czeka aż więcej wymodeluję.
Wykonałem to ze zdjęc: @uetam, @ZiomalCl, @mechatronik. Bóg Wam zapłać...
Niektóre modele wymagają drobnych poprawek...

WSK:
Następny model szafy przejazdowej, zdjęcia oraz wymiary: mechatronik Bóg zapłać ;)

« Dodano: 11 Maja 2009, 00:23:40 »Kolejne modele czyli odwodnienie podtorza, Szczecin Port Centralny, dwa znaki. 5, 4, 3 screen w zał. (licz od dołu;]).
Zdjęcia:
-odwodnienia: mechatronik
-SPC uetam
-Znaki: |andy|, Patrykos
Bóg Wam zapłać...

« Dodano: 15 Maja 2009, 01:17:15 »Mało zrobiłem, ale czas nie pozwalał na więcej:)
Wskaźnik W11a, zdjęcia mechatronik :) Przed ostatni screen w załączniku. Oczywiście zrobiłem 3 tekstury /, //, /// ;)

« Dodano: 16 Maja 2009, 16:34:40 »Wskaźnik W6a. Zdjęcia mechatronik Screen ostatni w załączniku.

Patrykos:
Możesz dorzucić do screenów podpis z ilością poly? Modele mi się podobają.

WSK:

--- Cytat: Patrykos w 16 Maja 2009, 16:37:53 ---Możesz dorzucić do screenów podpis z ilością poly? Modele mi się podobają.

--- Koniec cytatu ---
Po co Ci to? Jeżeli chodzi Ci o FPS'y to nie przesadzajmy... Technika idzie w góre, ludzie kupują lepsze sprzęty... Dużo poly te modele nie mają :)

Patrykos:
No wiesz @hummel...mając takich elementow przytorowych ~10 na stacji, które maja tam powyżej 5 tysięcy poly, w dodatku 3 składy towarowe po 30 weglarek + lokomotywy, to może być lekki zamuł. Taki problem dołączyć opis z ilością poly?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej