Autor Wątek:  Najlepszy filmik  (Przeczytany 9159 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mytnik

• Administrator
    • Mój kanał na YT
  • Otrzymane polubienia: 1
Najlepszy filmik
« dnia: 29 Kwietnia 2009, 16:17:02 »
Witam.
Wpadłem ostatnio na pomysł, aby zrobić coś w podobie do Najlepszych Screenów, tylko zamiast screenów użytkownicy mogli by wybierać najlepszy filmik z maszyny. Co wy na to ??

Przenoszę.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 29 Kwietnia 2009, 17:59:06 wysłana przez Akvin »

Offline maksMK

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Najlepszy filmik
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Kwietnia 2009, 16:31:59 »
Dla mnie pomysł bomba :)

Offline Mytnik

• Administrator
    • Mój kanał na YT
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Kwietnia 2009, 16:36:10 »
Widziałem na kilku forach, że można było do wiadomości wstawić bezpośrednio filmik z YT(chodzi o to okienko).Czy można zrobić coś takiego na forum MaSzyny ??

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Kwietnia 2009, 17:04:57 »
Pomysł jest dobry tylko trzeba zauważyć to że niektórzy działają na forum i na YT po tą samą nazwą i wtedy nici z anonimowości a zakładanie drugiego konta na Youtube jest niepraktyczne. Jak wiadomo w takich konkursach nie wypada podawać autorów gdyż to mogłoby decydować o wygranych.

Offline Mytnik

• Administrator
    • Mój kanał na YT
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Kwietnia 2009, 20:51:25 »
A nie ma jakiegoś serwisu gdzie nie trzeba się rejestrować??
Wtedy problem by się rozwiązał.

Offline Mutopompka

• Na IRC-u SPRĘŻAREK vel. tyqtyqtyq
  • Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Kwietnia 2009, 22:25:40 »
Ja jestem na NIE. A czemu? Proszę popatrzeć na screeny konkursowe Maszyny (co miesiąc). Tak samo w temacie "najlepsze screeny". Ich poziom wg mnie jest coraz słabszy. Wg mnie każdy w tym temacie pokazuje screeny nie przemyślane. A temat jest przecież "najlepsze screeny"... Więc także obawiam się, że temat najlepsze filmiki tez będzie pokazywac poziom daleko odbiegający od NAJ....

« Ostatnia zmiana: 06 Maja 2009, 18:48:29 wysłana przez REWIZOR »

Offline MaciejZ

• Latamy by ratować ;) Pozdro z góry!
  • Otrzymane polubienia: 70
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Kwietnia 2009, 23:01:02 »
Ja również jestem za NIE...dlaczego? Dla jednego fajne jest puste pole i tor, a dla drugiego zaś coś bardziej konkretnego, wzbogaconego w różne elementy. Pewnie będziemy podziwiać filmiki z kabin @barta i przeróbek, albo innych nieoficjalnych dodatków. Wybuchną na forum spory ''dlaczego on ma, a ja nie", prawdopodobnie posypią się bany i będzie płacz, i kwik...
Poza tym nie każdy ma taki komputer, żeby mieć 30FPS przy włączonym frapsie. Ja już bym został przy screenach.

Offline TeKatka

« Odpowiedź #7 dnia: 01 Maja 2009, 09:11:33 »
Ja popieram Panów powyżej (@Mutopompka i _MK_EU7).

Offline Mytnik

• Administrator
    • Mój kanał na YT
« Odpowiedź #8 dnia: 01 Maja 2009, 09:30:02 »
Może macie rację. Póki co wątek można zamknąć. Może kiedyś powrócimy do tego tematu.

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #9 dnia: 01 Maja 2009, 09:34:30 »
Ja również jestem za NIE...dlaczego? Dla jednego fajne jest puste pole i tor, a dla drugiego zaś coś bardziej konkretnego, wzbogaconego w różne elementy.

Dokładnie tak jak napisałeś, każdy ma inne upodobania więc o gustach nie powinno się dyskutować.

Pewnie będziemy podziwiać filmiki z kabin @barta i przeróbek, albo innych nieoficjalnych dodatków. Wybuchną na forum spory ''dlaczego on ma, a ja nie", prawdopodobnie posypią się bany i będzie płacz, i kwik...

A czy teraz ich nie oglądamy?,wszędzie są zasypywane filmiki czy też screeny z nowymi dodatkami które nie są jeszcze w posiadaniu zwykłego użytkownika, więc naprawdę idzie się do tego przyzwyczaić, oczywiście z mojej strony nie pochwalając takiego zachowania.
Jeżeli znalazłby się ktoś kto by się tym zajął to mogłaby być fajna zabawa, bo przecież też o to chodzi żeby poza podstawowym celem forum tzn. dyskutowaniem, można było się czymś pochwalić od siebie, wziąć udział w jakimś konkursie itd.
« Ostatnia zmiana: 01 Maja 2009, 09:55:35 wysłana przez mechanik88 »

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #10 dnia: 01 Maja 2009, 09:59:24 »
wziąść udział w jakimś konkursie
i nauczyść się czegoś :]

Mógłbyś sobie darować takie posty, zwyczajnie nie można się pomylić, bez przesady youBY.

Offline youBy

• Deweloper
  • Co tam?
    • Automat Weryfikujący Regulację i Lambdę
  • Otrzymane polubienia: 889
« Odpowiedź #11 dnia: 01 Maja 2009, 10:05:56 »
Widocznie Twoje poczucie humoru nie jest zbieżne z moim (i nie lubisz zabaw językowych ) :P
Xoov
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w chwili publikacji. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny, jak również informowania o tym.

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #12 dnia: 01 Maja 2009, 10:20:07 »
W porządku, przyznam że w bardzo rażący sposób się pomyliłem nie zauważywszy tego przy pisaniu. Po drugie zazwyczaj druga strona tj. czytający a nie piszący ma uśmiech na twarzy gdy widzi coś takiego. Po trzecie, odebrałem Twój post w sposób wyśmiewający się ze mnie, coś w stylu " lepiej się wróć do podstawówki". Postaw się w mojej roli, ja Ci piszę coś takiego o nauce a Ty to czytasz i jesteś z tego zadowolony?.

Zamykam.
REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 01 Maja 2009, 10:30:10 wysłana przez REWIZOR »