Zgadza się, mam archaiczny komputer i co z tego? Przecież nie neguję nigdzie że lepiej wydawać trasy, gdzie jedyną atrakcją jest tor i semafor... Zresztą napisalem coś za coś i w tym kontekście chodziło mi właśnie o jakość- bo szczerze wolę ją od ilości. O scenerii mimo, iż nie miałem przyjemności i pewnie długo jeszcze nie będe miał okazji zabawić wiem od bardzo dawna i jej kibicuję (podobnie jak scenerii bohuna- lini 61). Jeśli chodzi o rozwój Maszyny bardzo cieszę się, że są wybitni pod pewnym względem ludzie którzy potrafią i co ważniejsze chcą ją ulepszać i upiększać, a nie same trolle tj. ja ;) które tylko żeruja na cudzej, ciężkiej i przewlekłej pracy. Chwała Wam Panowie za to. Jak będę bussinesmanem z dużą ilością pieniędzy, który nie ma ich na co wydawac z pewnością zainwestuję w nową rakietę i odpalę scenerie. Ale póki co jestem narazie tylko studentem bez kapitału ;) Pozdrawiam.
Ps. Dla mniej uważnych użytkowników chciałbym powiedzieć, że w poście jest delikatna nutka ironii. Proszę go nie traktować jako jakiś atak a jedynie kulturalna wypowiedź bo taka w moim zamierzeniu była.