Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Tasa Krakow Glowny - trzebinia - ( Katowice )
luk:
Pisalem, juz ze jestem z Krakowa.
I tu mieszkam, jesli chodzi o pomoc to moge pomoc kazdej osobie, wystarczy ze do skrzynki ktos mi podesle foty na podstawie ktorych mam cos wykombinowac.
Ok a co do tego trafa to czy mozesz mi podeslac konkretny link. wchodzac na warsztat nie widze go .....
lub foty na adres www.lukasat@poczta.fm
a czy jest ktos tu z Krakowa ?
Wojtek M:
a czy jest ktos tu z Krakowa ?[/quote]
Czesc
Jest tu kilka osób z Krakowa. Napisz w której części mieszkasz. Ja 500m od Olszy.
luk:
Ja mieszkam w rejonie mistrzejowic
tj os Oswiecenia
moj gg 7646463
tam mnie mozecie dolapac w dzien roznie, ale po 21h to zasze
pozdrawiam
luk:
Mam problemy, byly one walkowane na forum ale i tak nie znalazlem am konkretnej odpowiedzi
Pytanie : Jak jezdzic w wersji 220204 bez siecie trakcyjnej
wiem ze ta jazda jest beznadziejna jak nie ma siecie ale mam sprzet historyczny :
Procesor AMD Duron 700 mHz
pamiec 320 Kb SDRAM
karta grafiki Nvidia 64mb nie (znam typu ona jest z 2000 roku )
Tu jest wiecej scenerii jak w poprzedniej wersji, wiec czy mozna odlaczyc siec aby odciazyc sobie pamiec , oraz
jesli tak to konkretnie w ktorym miejscu to sie robi . pozdraiwam
uetam:
--- Cytat: "admineu07" ---Pit - tutorial jest oki ,ale to na co najbardziej czekam , to opis tworzenia trasy w skryptach , najlepiej na konkretnym przykładzie(od podstaw).Quark się kiedyś zadeklarował ale nic mu z tego nie wyszło.Pewnie że mógłbym zamęczać ludzi na IRC-u ciągłymi pytaniami,ale to jest bez senu na dłuższą metę.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to mogę taki mały tutorialik odnosnie robienia tras zrobic...(tworzenie stacji, eventow na torach, kladzenie sieci itd)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej