Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Tasa Krakow Glowny - trzebinia - ( Katowice )

(1/9) > >>

luk:
slyszalem ,ze ktos robi trase z Krakowa Do Trzebini.
W razie problemow moge wspomoc , wiec prosze pisac
Posiadam wiele zdjec, niestety taboru, ale jesli ktos ma skaner, to moglbym zrobic modele taboru z CM / ZPR Krakow
Jestem uczniem LO wiec mam czasu na to, wiec piszcie !
Moj email to lukasat@poczta.fm jakby co
Mam pytanie, moze nie z tego swiata, ale czy ktos posiada foty EN57- 665, 684,668,670,672 ,657, 048, 127 , 1046 ? poszukuje tego taboru oraz EU07-002
Na forum www.kolej.pl pisalem ale nikt nie odpowiadal, prosze moze wy bedziecie cos wiedzieli
posiadam dosc dobre foty EN57-800 zwlaszcza  przodu ktory moim zdaniem ma kilka wad, odnosnie ozdob,ktore sie znajduja kolo reflektorow, EZT ten ich nie posiada
tych ozdob. Poza tym jazda nim jest jak najbardziej ok !
Czy znany jest ewentualny przyblizony termin pojawienia sie trasy Krakow - Trzebinia ?
Sam moglbym cos wspomoc aby poszlo szybciej, niestety mieszkam w Krakowie, wiec moge pomoc osobiscie osobom z Kraka, pozostalym to przez neta.
Pozdrawiam was wszystkich bo tworzycie wielkie dzielo w swiatowym Swiecie symulatorow !
Pozdrawiam Lukasz Kordys z Krakowa
P.S. Jesli ktos wykonuje modele ED72 , posiadam troche zdjec, wtym z kabiny,
ET21 dla zainteresowanych tez posiadam , niestety oprocz kabiny
za to super wyrazne ujecia kabiny posiadam dla EP09-013
wiec moge poslac komus gratis , lub za w/w fote.

McZapkie:
Jak chcesz pomóc to możesz się nauczyć robić obiekty 3D (budynki itp) - zdjęć robionych cyfrakiem mam sporo z tej trasy.
Tylko jedna prośba: zapoznaj się najpierw z dokumentacją zgromadzoną w
http://www.eu07.pl/modules/xoopsfaq/index.php?cat_id=2
i włóż trochę inwencji w zrozumienie tego i nauczenie się - żeby nie trzeba było tłumaczyć podstaw i odpoiwadać na pytania na które są odpowiedzi, bo wtedy to nie będzie pomaganie tylko wprost przeciwnie.

Pozdr,
Mc

Ps.
Terminu nie podaję - taka realistyczna trasa to nie jest robota dla jednej osoby, więc trudno mi oszacować czas. Na razie kończę formować teren ale głównie się zajmuję nową wersją (teren robie między innymi po to, żeby zobaczyć ile FPS będzie).
Ps2. kilka obiektów jest już zrobionych - są w obecnej wersji symulatora.

Wojtek M:
[Ps.
Terminu nie podaję - taka realistyczna trasa to nie jest robota dla jednej osoby, więc trudno mi oszacować czas. Na razie kończę formować teren ale głównie się zajmuję nową wersją (teren robie między innymi po to, żeby zobaczyć ile FPS będzie).

Cześć

Maciek nie wiem czy już czytałeś, ale nagrałem Ci ładnie całą trasę z olszy do Trzebini. Tak jak kazałeś ;)
Tylko kiedy wreszcie mnie odwiedzisz?

OlO_EU:
foty ED72 poprosze

luk:
Ok po nauczeniu sie dam wam znac.
( chodzi o dokument co do tworzenia modeli)

Co do ED72, posiadam foty z kabiny pojazdu, ale nie samej kabiny niestety bo nie wypalily, ale przednie szyby widac, jak bede na lokomotywoni to postaram sie o ujecia.
A poki  co to listownie moge podeslac.
pozdrawiam
Lukasz Kordys z Krakowa

ICh grüsse euch alles !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej