Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Sceneria manewrowo3.

<< < (13/21) > >>

Qrak:
Mi ten błąd wyskakuje jak jest źle wpisany lok albo wagon w składzie

Quark-t:

--- Cytat: nowy05 w 10 Lutego 2009, 21:39:37 ---W pliku log nic nie ma oprócz Program Will Now Close. Dizelpaka mam a co może być nie tak w pliku .scn ??

--- Koniec cytatu ---
Tego my nie wiemy. Jesteś pierwszą osobą, która coś takiego zgłasza. Modyfikowałeś coś w scn?
Spróbuj jeszcze raz wypakować scenerię. A co do logu - z takim wpisem się jeszcze nie spotkałem, więc sądzę, że nie zrobiłeś i nie zajrzałeś do logu :)

MaciejZ:
@nowy05 przeczytaj sobie ten temat >>http://eu07.pl/forum/index.php/topic,10622.0.html<<  i wyciągaj wnioski. Z powyższą informacją w logu też nigdy się nie spotkałem.

nowy05:
Jeżeli chodzi o plik log w folderze głównym maszyny to naprawdę tam jest tylko taka informacja. Wgrałem ponownie pliki ze scenerią i tym razem jest taka informacja: Parameters mismath: dynamic object 5051-304510-1 from pkp\sgs\412za

SM31-113:

--- Cytat: nowy05 w 11 Lutego 2009, 17:11:46 ---Jeżeli chodzi o plik log w folderze głównym maszyny to naprawdę tam jest tylko taka informacja. Wgrałem ponownie pliki ze scenerią i tym razem jest taka informacja: Parameters mismath: dynamic object 5051-304510-1 from pkp\sgs\412za

--- Koniec cytatu ---
Nie masz sgs-a, zmień go na inny wagon:)
EDIT: Wątpię że brakuje ennddynamic jak @nowy05 wgrał trasę od nowa, jak grzebał w plikach to masz racje. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej