Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Sceneria manewrowo3.

<< < (14/21) > >>

Marcin1992:
Sgs jest tylko wychodzi na to że nie jest zakończony wpis tego wagonu w scenerii. Brakuje bodajże parametru enddynamic.

Dozer:
Masz stare pliki chk i mmd w sgsach. Nadpisz wszystkie pliki z Twojego symulatora plikami pochodzącymi z Manewrowa. A jeśli wśród plików z paczki nie ma sgsów, poszukaj za pomocą wyszukiwarki paczki z tymi wagonami.

pozdze:

--- Cytat: d0z3r w 11 Lutego 2009, 17:27:26 ---Masz stare pliki chk i mmd w sgsach. Nadpisz wszystkie pliki z Twojego symulatora plikami pochodzącymi z Manewrowa. A jeśli wśród plików z paczki nie ma sgsów, poszukaj za pomocą wyszukiwarki paczki z tymi wagonami.

--- Koniec cytatu ---

W paczce są wszystkie pliki jeśli chodzi o wagony. Widocznie kolega @nowy05 na pytanie czy zamienić dynamic/pkp/sgs/412za dał "NIE"! I teraz płacze!

@nowy05: rozpakuj paczkę manewrowo3 do głównego katalogu maszyny! Na wszelkie zapytania o nadpisanie dawaj odpowiedz "tak" i nie powinno być problemów.

Charlie89:
Ja mam takie pytanie, co jest nie tak? Sceneria się elegancko wczytuje, manewry wykonuje na czas. Zbieram skład beczek i węglarki podjeżdżam pod semafor i dostaje przez radio informacje że po towarze z Białegostoku mam wjazd na stacje. Problem w tym że owy towar mija semafor wjazdowy (na s13) i gdy zapala się s1 on się zatrzymuje i nie chce ruszyć;] Brakuje jakiegoś eventu czy to błąd AI?

pozdze:
U mnie na testach było tak ,że się zatrzymywał, bo AI nie potrafiło normalnie wyhamować do 40km/h. Po odhamowaniu składu ST44-1037 ruszał dalej na stację gdzie jeszcze raz niepotrzebnie hamował ;) . Poczekałeś chwilę po zatrzymaniu się tego składu czy od razu zniecierpliwiony wciskasz F10?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej