Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Sceneria manewrowo3.

<< < (12/21) > >>

pozdze:

--- Cytat: lukasz_cmg w 07 Lutego 2009, 12:33:01 ---Jak się wykonuje odrzut to manewrowy mówi gdzie się zatrzymać czy "na oko" się wie gdzie zatrzymać (jak się już cofa)?

--- Koniec cytatu ---

Nie musisz cofać w ogóle jeśli żaden wagon z pozostałego składu z lokomotywą nie wjechał na pierwszy rozjazd krzyżowy. Oraz jeżeli ocenisz ,że ilość miejsca na torze wyciągowym wystarczy na ponowny odrzut !
Tutaj najważniejsza sprawa to, to aby ostatni wagon w składzie czekającym na odrzut znajdował sie w odległości 1-150m od  rozjazdu krzyżowego. Jak będzie dalej niż 150 m nie odpali się event następnego odrzutu!

--- Cytat: TOM34 w 07 Lutego 2009, 14:06:05 ---U mnie ST44-1037 odpina skład przed stacja dokladnie na prostej przed przejazdem. Dlaczego sie tak dzieje?

--- Koniec cytatu ---

Nie mam bladego pojęcia! Ale byłem dziwnie pewien, że  takie cuda będą się u ludzi działy. Tak to już jest w sceneriach w których od AI wymaga się czegoś więcej niż przejechanie ze skałdem od punktu "A" do punktu "B"

nowy05:
Mam mały problem ze scenerią, bo podczas ładowania wyskakuje mi błąd Unrecognized command: -1 i nie wiem co zrobić bo jak dam OK to mi zamyka symulator

Quark-t:
Log poprosimy a dodatkowo upewnij się, że wszystko poprawnie wypakowałeś, masz dizelpaka i inne potrzebne dodatki.

Qrak:

--- Cytat: nowy05 w 10 Lutego 2009, 21:18:37 ---Mam mały problem ze scenerią, bo podczas ładowania wyskakuje mi błąd Unrecognized command: -1 i nie wiem co zrobić bo jak dam OK to mi zamyka symulator

--- Koniec cytatu ---
Błąd we wpisie w .scn

nowy05:
W pliku log nic nie ma oprócz Program Will Now Close. Dizelpaka mam a co może być nie tak w pliku .scn ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej