Dobra, dzieki za "pomoc". Zwrocilem sie z prosba, bo po to jest forum - tak mi sie wydawalo. Widze jednak, ze nie mozna tu znalezc konkretnej odpowiedzi za konkretne pytanie. Zamiast dac prosta odpowiedz na proste pytanie, kazecie mi szukac tej odpowiedzi po innych watkach. Zamiast dac prosta odpowiedz na proste pytanie tracicie swoj i moj czas odsylajac mnie do innych wiadomosci i tak trwa nasza dyskusja. A to jest bezsens. Bo zamiast pisac dziwne odpowiedz w sensie "jasnie pan nie moze sobie poszukac", trzeba bylo napisac jedna odpowiedz, a konkretna, ktora rozwiazalaby moj problem. Ale tu widac panuja inne porzadki i ludzie ktorzy lubia wdawac sie w niepotrzebne dyskusje, marnujac czas. Wiec nie bede marnowac Waszego czasu i nie chce, zebyscie mnie postrzegali za lesera, ktoremu nic sie nie chce. Chcialem tylko rady, jesli to za duzo dla Was, to przepraszam. Ja to widze tak: pytanie - konkretna odpowiedz. Jednak spostrzeglem, ze tu jest to niemozliwe. Byc moze sprawia Wam to przyjemnosc. Pokazujecie, ze jestescie gora, bo juz wszystko wiecie na temat symulatora, ale sa ludzie na swiecie, ktorzy nie urodzili sie omnibusami i potrzebuja prostej pomocy. Przykro to, ze na forum (poniekad) kolejowym, kolejarz nie chce udzielic rady kolejarzowi. No chyba ze rozmawialem tylko z MK, a nie z kolejarzami, to by w czesci choc tlumaczylo Wasze zachowanie. Pozdrawiam i spokojnej nocki. Jacek.
Proszę stonować swoje wypowiedzi, nie zauważyłem aby ktoś Ciebie atakował. Jeżeli byłaby taka okoliczność to niezależnie od rangi wyciągnąłbym konsekwencję. Twoim postem raczej nie znajdziesz zwolenników do pomocy, ocenę zachowań userów pozwól, że pozostawisz administracji. Nikt Ciebie nie zaatakował, wręcz przeciwnie ja osobiście zaraz w Twoim pierwszym poście wkleiłem Tobie linka, userzy ukierunkowali a resztę wystarczyło przeczytać gdyż rzeczywiście jest rozwiązanie Twojego problemu. Twierdzisz: zadaję pytanie wy na tacy podajecie mi rozwiązanie, niestety tak dobrze nie ma. Na Twój problem musisz spojrzeć z drugiej strony jesteś na forum (obojętnie jakim) i widzisz jak setny raz ktoś z nowych userów zadaje to samo pytanie nie czytając wcześniej wątków na forum. Twoje pytanie nie było stricte kolejowe, raczej techniczne a oczekujesz wyjaśnienia wyłącznie od kolejarzy, pouczasz a sam poniżasz w swoim poście MK.
REWIZOR