Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
z lini61, lecz nie tylko...
maacius:
--- Cytat: bohunIC w 10 Lipca 2011, 01:10:14 ---oczywiscie ze WOS musi byc aktualny i z mila checia sie pokusze o pomoc przy jego aktualizacji.
--- Koniec cytatu ---
Podałem linki do zdjęć z aktualnego WOSu+poprawka, zobaczę jeszcze, może są nowsze poprawki.
AIR:
Przy ustawianiu wskaźników według WOS warto pamiętać o odległości W8 od W9, gdzie na tej linii jest nie mniejsza niż 1000m, ponieważ w wydanej wersji L61 różnie z tym bywa :/
Benek:
Jakiś czas temu miałem ochotę pojeździć pośpiesznym między Częstochową a Lublińcem.
bohunIC:
Bry!
Panowie troche mnie tu nie bylo, to fakt, 3miesieczne dziecko nie daje zyc:) Niemam pojecia co dalej z L61 v2. Macie jakies propozycje zanim padnie mi HDD? Z mojej strony widzialbym to tak: -ja cos zrobie - odsylam komus - ten ktos sprawdza to pod katem zgodnosci z PC i wprowadza poprawki - odsyla mi - ja uaktualniam sobie i robie dalej.
Tylko Wezel herbski na dzien dzisiejszy jest 100% skonczony, reszta na wsch. i zach. - do zrobienia teren. Pisze to bo od 3 grudnia do 20 grudnia bede mial czas na to, jak sie nikt nie zglosi do mnie to po nowym roku pada mi dysk w laptopie.
Pzdr
Benek:
Nawet jeśli prace przerwiesz, to co by się nie działo, mógłbyś zrobić backup tego co masz. Trasa wraz z nowym węzłem i CO będzie na pewno lepsza niż to co jest obecnie. No i Toszek, jeśli coś ruszyłeś ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej