Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

z lini61, lecz nie tylko...

<< < (21/27) > >>

bohunIC:
Panowie, do grudnia jeszcze tydzien, a moja skrzynka pocztowa peka w szwach od propozycji wspolprocy! Nie tloczcie sie tak bo niewiem kogo wybrac. Laptop tez mi sie coraz czesciej zawiesza:)

pzdr

Szociu:
Co rozumiesz przez dostosowanie do Pc? Jeśli chodzi o poprawki, to miałyby one być robione na pliku max?
P.s. Ten model jest praktycznie skończony, jak znajdę dłuższą chwilę, koło początku grudnia to skończę i wyślę Ci. Wystarczy plik t3d napisać, bo sprawdzałem i współrzędne zgadzają się ze starym modelem.

bohunIC:
Szociu - chodzi o to zeby to co ja mam teraz w maxie po exporcie do scn/scm/inc bylo kompatybilne z PC. Jedyne wyjscie jak wspomnialem wczesniej to wysylanie odcinkow/sektorow na testy dla ''obcykanej'' osoby celem poprawek i dostosowania folderow i plikow. Wierze ze trasa moglaby ujrzyc swiatlo dzienne jeszcze przed swietami. Ale do tego trzeba przysiasc i ciezko popracowac.

pzdr

P.S.

Napisze tak prostym jezykiem, jakbym to widzial. Wysylam export scn/scm do ciebie ty to odpalasz na swoim kompie na aktualnej PC i patrzysz co brakuje, co sie nie zgadza co trzeba poprawic; modele itd. Odsylasz mi poprawki ja robie aktualizacje moich folderow i jedziemy dalej az sie wszystko bedzie zgadzac i niebedzie wywalac bledow.

Do wspolpracy zglosili sie:

kolega Szociu wraz ze swoim kolega oraz kolega szczawik.

Prace rozpoczna sie na przelomie listopad/grudzien. Z boza pomoca powinnismy cos zrobic:)

Poszukuje rowniez osoby ktora zrobilaby kilka modeli i zrobila optymalizacje istniejacych = czekam na propozycje.

pzdr

bohunIC:
Dzisiaj 6 grudnia. Cos tam robie, niektore elementy sa jeszcze bardzo robocze ale powoli nabieraja kszaltu.

pzdr

Benek:
Wreszcie ta łącznica HN z Liswartą wygląda jak powinna. Przerabiałeś układ torowy? Przepisujemy scenariusze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej