Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
z lini61, lecz nie tylko...
Mutopompka:
@BohunIC: Na screenie --> tym <-- wg mnie do poprawki jest semafor 6-cio komorowy. Przesunąć musisz go bliżej toru (chodzi mi o przesunięcie przed rowem, a nie za).
maacius:
@Mutopompka, dlaczego? Jest trochę semaforów tak postawionych. Daleko nie muszę szukać - wjazdowy do Katowic Ligoty od strony Rybnika.
Mutopompka:
Dlaczego? Bo w pierwszym momencie jego nie widać. Po drugie: wychodzimy z łuku (widać z torów). Jakbyśmy widzieli szerszą perspektywę można by było powiedzieć coś więcej.
maacius:
Wjazd do Ligoty widzimy może 20-30m przed tym semaforem. Skoro bohun tak zrobił, to z pewnością jest tak w rzeczywistości, a tego nie wypadałoby zmieniać. Dla mnie jest OK.
bohunIC:
Panie ''tyqtyqtyq'' w odpowiedzi na pana prosbe zwiazana z przesunieciem semafora 6-cio komorowego zlokalizowanego w okolicach Herbow Nowych a dokladniej mowiac na lacznicy: Liswarta - Herby Nowe musze powiedziec, ze to prawda:). Ten semafor jest jeszcze bardziej oddalony od szlaku. Rzuc okiem na kolej.one.pl tam jest to na screenie.
Benek: Wszystko fajnie, ale najpierw musze skonczyc teren i inne rzeczy, oczywiscie ze WOS musi byc aktualny i z mila checia sie pokusze o pomoc przy jego aktualizacji.
Pozdrowce z Camb!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej