0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co to ma byc?
Uacs i Ucs pack:Od pewnego czasu mamy w naszym symulatorze modele w/w wagonów jednak ich tekstury pozostawiają wiele do życzenia. Na serwerze forum znalazły się wszystkie moje zdjęcia na tekstury Uacs i Ucs.Chcę aby na model Uacs powstało tyle tekstur ile da się zrobić (nie ilość, jakość), oraz wymienić wózek w wagonie na 1XTa gdyż wszystkie wagony ze zdjęć takowy mają.Co do modelu Ucs mam podobne propozycje, i proszę o dostosowanie modelu wagonu do serii Ucs tzn. poprawienie detali jak np barierki i drabinki.Archiwa są oznaczone w logiczny sposób:pierwsza cyfra (1 albo 2) to typ wagonu:1 – Uacs2 – UcsDruga cyfra oznacza nazwę kolejnego folderu (każdy inny folder to inny wagon, inny numer wagonu)Liczby oddzielone są kropką:np. 2.5 jest to Ucs piąty Foldery 1.1, 1.2, 1.3 ze względu na rozmiar zostały podzielone:w archiwach 1.1, 1.2, 1.3 znajduje się tylko część zdjęć RESZTA ZNAJDUJE SIĘ W archiwum PARTS.To chyba na tyle, życzę powodzenia przy tworzeniu wagonów, mam nadzieje że ładnie będą się prezentowały w symulatorze.Pozdrawiam