Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Zależności sygnałów na semaforach... czyli S1+S5 na raz.
mechatronik:
--- Cytat: ZiomalCl w 08 Grudnia 2008, 23:37:30 ---S1+S5? W sensie czerwone i pomarańczowe razem w pionie? Cóż, choinki się zdarzają ;]
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie :), czerwone i pomarańczowe w jednym pionie :).
--- Cytat: uetam w 08 Grudnia 2008, 23:45:22 ---Tam jest SBL? ...
--- Koniec cytatu ---
Właśnie sęk w tym, że nie :D.
W załączniku fota "wadliwego semafora". (zdjęcie ma jakieś 2-3 tyg.)
--- Cytat: Paul w 08 Grudnia 2008, 23:48:33 ---Nie jest to sytuacja niebezpieczna ...
--- Koniec cytatu ---
Czyli zgłosić im to czy nie ;) ?
Pozdrawiam :D.
AtapiCl:
--- Cytat: mechatronik w 09 Grudnia 2008, 00:03:40 ---W załączniku fota "wadliwego semafora". (zdjęcie ma jakieś 2-3 tyg.)
--- Koniec cytatu ---
Ee, on nie jest wadliwy. Zwykłe S5 ;]
--- Cytuj ---Czyli zgłosić im to czy nie ;) ?
--- Koniec cytatu ---
Generalnie pewnie już wiedzą, a jeśli nie, to nic się raczej nie stanie ze względu na to, że mechanik widzący taki semafor (z sygnałem wątpliwym) wie co należy zrobić. Przy okazji zgłaszając usterkę ;]
mechatronik:
--- Cytat: ZiomalCl w 09 Grudnia 2008, 00:09:28 ---Ee, on nie jest wadliwy. Zwykłe S5 ;]
--- Koniec cytatu ---
Hehe, na tej fotce on działa ok, ale chciałem pokazać winowajcę :p.
--- Cytat: ZiomalCl w 09 Grudnia 2008, 00:09:28 ---Generalnie pewnie już wiedzą, a jeśli nie, to nic się raczej nie stanie ze względu na to, że mechanik widzący taki semafor (z sygnałem wątpliwym) wie co należy zrobić. Przy okazji zgłaszając usterkę ;]
--- Koniec cytatu ---
Cóż, trudno :D. A już miałem nadzieję, że nawiążę jakieś kontakty w nastawni... ;D.
EDIT
--- Cytuj ---Na upartego zawsze można :P
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, może jednak będę uparty :D i im powiem. Chyba, że czytają forum i już o usterce wiedzą ;).
AtapiCl:
--- Cytat: mechatronik w 09 Grudnia 2008, 00:13:03 ---Cóż, trudno :D. A już miałem nadzieję, że nawiążę jakieś kontakty w nastawni... ;D.
--- Koniec cytatu ---
Na upartego zawsze można :P
uetam:
A moze po prostu urzadzenia zaczynaja sie rozsypywac :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej