Drogi kolego - Administratorze, dziękuję bardzo za wyrażenie swojej opinii.
Jednocześnie chciałam nadmienić, że tak jak Ty mam prawo wyrazić swoje zdanie i stwierdzać fakty.
Przykładowo; jestem zdania, że kompresja wav. jest mało skuteczna jak i zarówno uważam, ze jak ktoś coś zrobi fajnego, zaje....i przydatnego a tego nie spakuje a Wam prześle na serwer to wiem, że z otwartymi rękoma to przyjmiecie....
Moja wypowiedź nie dotyczyła @RA - źle odebrałeś moja wypowiedź; miałam na myśli, ze ile osób tyle propozycji i nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą zadowoleni i będą się do tego stosować. Wiesz im więcej ograniczeń tym większe prawdopodobieństwo, że ktoś się do tego nie dostosuje.
Jeżeli chodzi o twórczość kolegi RA - to jej nie neguje a raczej podziwiam za wytrwałość, zaangażowanie i sumienność.
To, że nie udzielam się w większości wątków to nie oznaczy, że nie monitoruje tego, co sie dzieje. Zastanawiam sie, dlaczego jesteś tego taki pewien, że nie znam jego twórczości?
Zdaję sobie sprawę, że masz prawo interpretować moją wypowiedź jak chcesz - takie Twoje prawo.
Drogi Oli_EU, kolego - Administratorze, jeżeli Twoim celem była chęć potraktować mnie jak blondynkę to.......
Sam oceń Czy się Tobie udało.
To nie można było tego napisać w poprzedniej wiadomości? Stwierdzenie "Teraz się zacznie lista życzeń" ma się nijak do tego, co napisałaś powyżej.
Quark-t
Moim skromnym zdaniem ma:) być może Twoim nie, ale nie mnie to oceniać ......
Widzę, że powinnam pisać wylewnie :) - przepraszam za kolokwializm.
Zapamiętam na przyszłość.;)