Autor Wątek:  NIedziałający czuwak w maszynie.  (Przeczytany 4281 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline heniokopara

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 22
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
NIedziałający czuwak w maszynie.
« dnia: 21 Lipca 2008, 21:51:07 »
Witam wszystkich serdecznie!!!Problem polega na niedziałajacym czuwaku w grze w zadnej scenerii.Maszyna pochodzenia paczki całościowej Krzyska626.Problem występuje tylko na tym komputerze na innych dzialalo wszystko.
Moze to byc związane z posiadaniem karty Nvidi ?

« Ostatnia zmiana: 21 Lipca 2008, 21:57:15 wysłana przez heniokopara »
Uciszajcie mnie do woli grzesznicy!!! xD

Offline |andy|

  • Wiadomości: 960
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 2
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Lipca 2008, 21:52:59 »
Witam wszystkich serdecznie!!!Problem polega na niedziałajacym czuwaku w grze w zadnej scenerii.Maszyna pochodzenia paczki całościowej Krzyska626.Problem występuje tylko na tym komputerze na innych dzialalo wszystko.
Moze to byc związane z posiadaniem karty Nvidi ?

Wyłącz debugmode i korzystaj ze słownika ortograficznego.

Offline heniokopara

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 22
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Lipca 2008, 21:55:41 »
Wyłączyłem debugmode tzn. miałem wyłączone i w tym problem ...
Uciszajcie mnie do woli grzesznicy!!! xD

Offline Gagarek

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 127
  • JESTEM TROLEM
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Lipca 2008, 23:21:20 »
Też miałem coś takiego, nie pozostaje nic innego jak przeinstalowanie Symka.

Offline Popkorn667

  • Wiadomości: 45
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Lipca 2008, 11:51:04 »
I zmień sobie exe na to z dizelpacka. Problem powinien ustąpić, ale wcześniej zrób sonbie kopię zapasową starego exe.



REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 22 Lipca 2008, 11:54:21 wysłana przez REWIZOR »

Offline Gagarek

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 127
  • JESTEM TROLEM
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 1
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Lipca 2008, 14:32:08 »
Heniokopara to mój kolega, rozmawiałem z nim na GG. On ma Dizelpacka, więc exe też. Według mnie przeinstalowanie symka, tj. usunięcie go i wypakowanie od nowa powinno pomóc. Też to miałem, ale podziałała reinstalacja.

Offline EU07-457

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 1475
  • dyrektor lokomotywy
    • Zobacz profil
    • Paweł Telega - fotografia kolejowa
  • Otrzymane polubienia: 5
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Lipca 2008, 17:23:26 »
Heniokopara to mój kolega, rozmawiałem z nim na GG. On ma Dizelpacka, więc exe też. Według mnie przeinstalowanie symka, tj. usunięcie go i wypakowanie od nowa powinno pomóc. Też to miałem, ale podziałała reinstalacja.

@|andy| wyjaśnił wszystko w tym temacie...nic nie trzeba przeinstalowywać, po prostu wyłączcie debugmode ;)

Offline AtapiCl

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 4426
    • Zobacz profil
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Lipca 2008, 17:37:09 »
A jak nadal twierdzicie, że debugmode jest wyłączony, to wrzućcie na http://pastebin.pl cały log z odpalania symka. I się okaże.

Offline heniokopara

  • ZbanowanyZbanowany
  • Wiadomości: 22
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: NIedziałający czuwak w maszynie.
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Lipca 2008, 19:05:32 »
Heniokopara to mój kolega, rozmawiałem z nim na GG. On ma Dizelpacka, więc exe też. Według mnie przeinstalowanie symka, tj. usunięcie go i wypakowanie od nowa powinno pomóc. Też to miałem, ale podziałała reinstalacja.

@|andy| wyjaśnił wszystko w tym temacie...nic nie trzeba przeinstalowywać, po prostu wyłączcie debugmode ;)

Chyba napisałem ze wyłączyłem...
Tak przeinstalowałem i wszystko gra jak trzeba!

Mozna zamknąć temat


Zamykam.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 22 Lipca 2008, 19:07:05 wysłana przez REWIZOR »
Uciszajcie mnie do woli grzesznicy!!! xD