Autor Wątek:  RES - problem z instalacją.  (Przeczytany 2441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robert051

  • Wiadomości: 44
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
RES - problem z instalacją.
« dnia: 11 Lipca 2008, 12:58:16 »
Zassałem wagon Res z tego linku. http://www.eu07.pl/userfiles/Res.rar Jest mały problem z instalacją bo pliki nie są podzielone na foldery. A może nie muszą być?? Jest plik information.doc ale tego odczytać się nie da. Forum przeszukałem i nic nie znalazłem na ten temat. Mógłby ktoś pomóc??
Proszę na mnie nie naskakiwać że to banalnie proste itp. itd bo jestem nowym użytkownikiem Maszyny.

Proszę zapoznać się z Regulaminem.
Przenoszę.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2008, 13:26:38 wysłana przez Akvin »

Offline mechatronik

  • Zasłużony dla Symulatora
  • Wiadomości: 2416
  • Kierownik sekcji napraw lokomotyw
    • Zobacz profil
    • Filmy kolejowe
  • Otrzymane polubienia: 172
Odp: RES - problem z instalacją.
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2008, 13:01:59 »
Wszystko jest ok.
 Wypakowujesz tego rar-a i otrzymujesz folder Res. Później wrzucasz go do dynamic\PKP\ [tu]   i już.


btw mogłeś napisać w dziale "pomoc" ;).
Autoryzacja: M62, M62Ko, M62M, BR231, BR232, BR233 060DA, TEM2, S200, t448p, SM42, SM30, SM03, SA105, SA108, SA132, SA134
EU07 (4E, 303E), ET21 (3E/1, 3E/1M), ET22, 111Ed, E4MSU, ES64F4, E186, E189, E140, E181, E182, E183, ET40, EN57, EN57AKW, EN76

Offline Robert051

  • Wiadomości: 44
    • Zobacz profil
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: RES - problem z instalacją.
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2008, 13:36:12 »
Akvin; Po co mnie odsyłasz do regulaminu??
2. Dzięki działa. Można zamknąć temat

Po to abyś się z nim zapoznał.
1. "Wątek załóż w odpowiednim i przeznaczonym do tego celu dziale."
2. "Nie nadużywaj znaków "??" czy "!!"

Zamykam.
Akvin

 Nie dyskutuj z Moderatorem. Akvin przeniósł Twój wątek do właściwego działu, powinieneś raczej jemu podziękować.

/ REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2008, 13:44:20 wysłana przez Akvin »