Autor Wątek:  Błąd przy wgrywaniu!!!!!!!!!!!!!!! błąd "maszyna eu07.exe"  (Przeczytany 2606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czakox24

• Otrzymane polubienia: 0
jak wgrywam sobie traskę Drawinowo to mi wyskakuje przy wgrywaniu błąd exe ,,mam ten .exe od "you-coś tam ;]" co robic?

Offline adsim

• Moderator
  • Otrzymane polubienia: 12
Odp: Błąd przy wgrywaniu!!!!!!!!!!!!!!! błąd "maszyna eu07.exe"
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwietnia 2008, 14:36:41 »
... co robic?
1. Nie krzyczeć - to nie pomoże.
2. Pisać poprawnie.
3. Nauczyć się zadawać konkretne pytania (nikt tu nie ma kryształowej kuli i nie powie Ci co masz źle, jeśli nie opiszesz dokładniej swojego problemu).
(: ɯɐıʍɐɹpzod

Offline Krzysiek626

• Zasłużony dla Symulatora
  • EXIT
    • Krzysiek626
  • Otrzymane polubienia: 442
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Kwietnia 2008, 14:37:09 »
jak wgrywam sobie traskę Drawinowo to mi wyskakuje przy wgrywaniu błąd exe ,,mam ten .exe od "you-coś tam ;]" co robic?
Przeczytać regulamin forum.  To po pierwsze.
Po drugie nie wiemy co masz robić, podałeś za mało danych, nikt z nas nie ma szklanej kuli.

Offline kolejarz15

• Za nastawnikiem :)
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Kwietnia 2008, 14:46:37 »

Pisz konkretnie i ze szczegółami , jaki błąd ci wyskoczył ???  A przede wszystkim przed rozpoczęciem nowego wątku przeczytaj regulamin forum !!! Nie moge odpowiedzieć na to pytanie ze względu na brak szczegółowych informacji na temat błędu.

mod Iwan
« Ostatnia zmiana: 15 Kwietnia 2008, 14:49:18 wysłana przez iwan »

Offline ST44-003

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-001
  • Otrzymane polubienia: 275
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Kwietnia 2008, 14:56:03 »
I po raz któryś z kolei nie "you-cośtam", bo to jest obraza dla użytkownika, tylko jak coś to youBy i/lub exe youBy`a panie czakocośtam. Po kolei opisz, jakiego loka włączasz, na jakiej trasie, pokaż loga, i exe jakie posiadasz, jakiego typu błąd ci wyskakuje i dopiero w tedy będziemy wiedzieć o co ci konkretnie chodzi.

EDIT: I zmień temat wątku.
Dziękuje.

Offline czakox24

« Odpowiedź #5 dnia: 15 Kwietnia 2008, 15:07:54 »
Przepraszam wszystkich użytkowników za moją niepoprawnośc. <zawstydzony> Więc ściągnąłem exe od You'ba ,i gdy mi się wgrywa sceneria w trasie Drawinowo (i nie tylko) wyskakuje po_prostu błąd :/ jakby exe był całkiem zły. Ta wiadomośc "nie wysyłaj"^._Wrzuciłbym loga,_ale nie wiem gdzie on jest :/ Może "gdybyście mogli" wrzucic dobrego linka do jakiegoś innego .exe^._Bo tyle tu tego jest,_że juz sam nie wiem^,_które do którego,_co do czego ;p

Zacznij pisac poprawnie... Iwan
« Ostatnia zmiana: 16 Kwietnia 2008, 12:39:30 wysłana przez iwan »

Offline adsim

• Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Kwietnia 2008, 15:40:00 »
Log.txt znajduje się w folderze, w którym masz Maszynę. Żeby został utworzony musisz włączyć w opcjach startera "zapisywanie informacji o uruchomieniu...". Jeśli chodzi o exe, to najstabilniejsze jest to z paczki Mariusza i Defilera (jest ona dostępna w podpisie @krzyśka626).

Offline MichałŁ

• Otrzymane polubienia: 37
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Kwietnia 2008, 15:46:48 »
Ja też mam problem z wgrywaniem pisze tu by nie zakładać nowego wątku.
Mam exe dizelpack kiedy włączam dowolną trasę wyskakuje mi komunikat "Abnormal program termination" albo że program eu07.exe wygenerował błędy i będzie zamknięty Myślałem że to błędy we wpisach albo dynamic.dat ale tam jest wszystko dobrze. Wiec co to może być?

Offline Akvin

• We Will Rock You
    • http://my.opera.com/akvin-profeta
  • Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #8 dnia: 15 Kwietnia 2008, 15:57:36 »
1. Tytuł wątku: Błąd przy wgrywaniu!!!!!!!!!!!!!!! błąd "maszyna eu07.exe"

Regulamin mówi: Nadaj swojemu wątkowi sensowny tytuł (odnoszący się do treści). Twój tytuł jest chaotyczny i mało mówiący. Ponadto: Nie nadużywaj znaków "??" czy "!!" ani emotikonów czyli tzw. uśmieszków (to nie jest GG ani czat).

2. Pisownia.

Pisz starannie.

Naucz się operować spacją przy znakach interpunkcyjnych. Raz dajesz ją poprawnie, raz z lewej strony, innym razem w ogóle.

"you-coś tam", "You'ba"... trudny nick, ale skoro kolega napisał Ci już jak go odmieniać to pisz poprawie, inaczej spotkasz się z takim samym brakiem szacunku.

3. Opis Problemu.

Zapoznaj się z >tym< wątkiem. Aby Ci pomóc potrzebujemy konkretnych i dokładnych informacji.

@MichałŁ: "Ja też mam problem z wgrywaniem pisze tu by nie zakładać nowego wątku."

Błąd. Po pierwsze z założenia nie podczepiamy się pod cudze tematy. Po drugie Ty również zawarłeś w swoim poście szczątkową ilość informacji na temat problemu. Po trzecie... jeżeli nie chcesz zakładać nowego wątku to poczekaj na rozwiązanie problemu kolegi @czakox24. Jeżeli problem okaże się zbieżny z Twoim to skorzystaj z zaproponowanego rozwiązania. Jeżeli problem będzie odmienny załóż osobny wątek.
« Ostatnia zmiana: 15 Kwietnia 2008, 16:07:10 wysłana przez Akvin »
Pozdrawiam
All you have to do is save the world...

Offline adsim

• Moderator
« Odpowiedź #9 dnia: 15 Kwietnia 2008, 16:07:26 »
@Akvin: popraw link do tematu, który podałeś, bo niektórzy mogą mieć problem z jego otwarciem.

Tak. Dostrzegłem to. Dzięki
« Ostatnia zmiana: 15 Kwietnia 2008, 16:08:51 wysłana przez Akvin »