0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Mateu w 09 Kwietnia 2008, 21:52:23Czemu wszystkie tory maja unused ?:DTo się jeszcze zmieni ... spokojnie ... PS. Miałem na ten post nie odpowiadać, ale ...Cytat: przem710 w 09 Kwietnia 2008, 21:42:26Pewnie zaraz zacznie się jakaś wojna o udostępnienie, albo kto ma a nie powinien mieć. Do szczęśliwych posiadaczy zaczną napływać PW.Jaka wojna? O jakie udostępnianie? Ja narazie nie mam zamiaru nikomu tego udostępniać ponieważ nie jest to w pełni skończone. Szczęśliwym posiadaczem jestem ja. A PW o udostępnienie raczej niewiele zdziałają ... A na koniec powiem tak: Wszystko w swoim czasie ...EDITCytat: bohunIC w 09 Kwietnia 2008, 22:06:42Jak to czemu, bo sa nie uzywane! Co nie widac?Spokojnie @bohunIC, @ Mateu miał pewnie to na myśli, że na tych torach, po których od czasu do czasu przejedzie jakiś skład inna podsypka, a na torach nieużywanych, bardziej zużyta ...Pozdrawiam
Czemu wszystkie tory maja unused ?:D
Pewnie zaraz zacznie się jakaś wojna o udostępnienie, albo kto ma a nie powinien mieć. Do szczęśliwych posiadaczy zaczną napływać PW.
Jak to czemu, bo sa nie uzywane! Co nie widac?
A kopara nie a duża?
O :D To teraz dźwigi tak wyglądają? Ah, ta nowoczesna technika :)http://img174.imageshack.us/img174/2491/test123456zx5.jpg
szkoda ze peron taki niski - ciekawe jak taka 80 letnia babuszka mialaby sie do klopa wspiac ;)