Jak obiecałem, tak wrzucam. Zdjęcia o rozdzielczości 4k x 3k. ;)
Zdjęcia na tekstury wagonu A9nouz (seria chyba 140A), 1 klasa przedziałowa, bez czoła. Możliwa lekka beczka:
>>>FOTKI<<<Zdjęcia na teksturę lokomotywy SM42-3005 z południowego zakładu spółki IC wraz z kabiną. Różnica między 6Dg a tą modernizacją (czyli 18D) jest niewielka, więc wystarczą drobne modyfikacje modelu i gotowe. Możliwe, że niektóre zdjęcia nieostre:
>>>FOCISZCZA<<<Dalej, ED72-014 przedział pasażerski od klasy 1 do 2, w tym kibel i przedział socjalny w członie RB. Wrzucam z myślą o takich twórcach jak @EP08-015, którzy lubią jak wnętrze jest porządnie zrobione i ma (jakie takie) tekstury ;) Uwaga! Zdjęcia z lampą i bardziej poglądowe! Tylko dla doświadczonych teksturowców!
>>>FOTENCJE<<<I wreszcie, zdjęcia na które było ostatnio zapotrzebowanie ;) 36WEa-001 czyli krakowski Impuls. Brak zdjęć na zewnątrz, jedynie kabina! Również dla doświadczonych teksturowców!
>>>FOCIAKI<<<Aha, na koniec jeszcze zdjęcie programatora świateł z ET41-006. Może Wam się wreszcie przyda ;)
>>>FOTOJEDNO<<<P.S. Bo takie zdjęcia jak kabina EP09-046 czy tym bardziej ET41-006 pozostają moim zmartwieniem ;) Myślę, że nie długo pojawi się ET41-106 ze zmodernizowaną kabiną do MaSzyny ;)
P.S.2 Aha, nie wspomniałem. Impuls posiada zdjęcia pulpitu bez oraz z załączonym zielonym oświetleniem. Ot tak, żeby było prościej wam się z tym bawić. Mnie się nie chce. Jakby go ktoś robił, niech mnie tylko umieści w napisach końcowych, będę wdzięczny! Pierwsza osoba, która zrobi jeszcze tym roku kompletną kabinę Impulsa, dostanie ode mnie 2 skrzynki piwa (marka do negocjacji). Chyba wystarczająca zachęta? ;)
Wszelkie prawa do zdjęć zastrzeżone. Wykorzystanie ich bez mojej wiedzy w innych symulatorach (szczególnie TD2) surowo zabronione.