Ja natomiast zaopiekuję się tą zetką Maćka.
I mam Jeszcze jedną sprawę. Otóż bardzo interesuję mnie siódemki po Oleśnicy. To są chińczyki dwie szyby z przodu, skośne światła. Wiem, że to bardzo trudna robota, bo model wymaga wielu popraw. Lecz chciałby stworzyć takowe lokomotywy. W obu wersjach 4E i 303E. Od tej drugiej będzie prosta droga do stworzenia EU07A bo są bardzo podobne.(Dalej rozwojowo na pewno powstałyby papugi etc.). Wiem, że to trudna droga, ale chciałbym jak najlepiej potrafię przyczynić się do rozwoju Symulatora. Na pewno nie raz nie dwa, będę zgłaszał się o pomoc. Za pewne dziwnie to wygląda, mały forumowicz, a rwie się z motyką na słońce. Ale czy "Stara Gwardia" też tak nie zaczynała? Czy początki nie były takie same? Do wszystkich oczekiwaczy od razu apeluję, nie wiem kiedy zostałyby stworzone i opublikowane te lokomotywy. Marzeniem jest aby było to w tym roku, ale tego nie obiecuję nikomu. Mogę za to obiecać jedno, że ze wszystkich sił i pomocy forum i zewnętrznej stworzę te lokomotywy. Dlatego tu rodzi się od razu prośba, o pomoc w zdobyciu jak największej liczby przydatnych materiałów. Liczę na wasze wsparcie bierne czy czynne. Na pewno dosięgnie mnie sporo krytyki, ale stawiam cel i będę do niego dążył. Pozdrawiam R4TCH3T (Igor). Jeżeli post jest w złym dziale to proszę moderatora o przesunięcie w odpowiedni.
EDIT: 1020 zostaje w rękach kolegi @up5358. ;)