Podczas edycji modeli okazało się że wymiary pudła nie zgadzają się z rzeczywistością. Po poprawkach kabiny tych loków przestały pasować do modeli. Z tego powodu modele zostaną udostępnione gdy kabiny zostaną poprawione.
Skomentuje to tak: ...
Doszedłem do wniosku iż juz wystarczy tych niejasnych informacji,kłótni itd... Nie chce zaczynać wojny, chcę tylko o czymś napisać, i mam nadzieje ze nie zostanie to odebrane jako atak z mojej strony na pewną osobę.
Bardzo mnie ciekawi to dlaczego te modele nie zostały wydane w obecnej wersji symka, Bart powie, ze to przez nas, ze dzięki nam odechciało mu się cokolwiek robic przy tym projekcie, i ma nas dosc. Ale czym my jestesmy winni? Tym że tym zyjemy, ze to poprostu kochamy? W/g Barta, mamy dac sobie spokoj z kolejkami, i zając się czymś bardziej, jak na faceta, przystało... Ale heh, nie rozumiem Ciebie w tej kwestii... Owszem wybuchają czasami miedzy nami rózne spory, nawet z nieistotnych powodów, ale dlaczego? Bo w takim swiecie zyjemy i tak juz jest. Nikt i nic tego nie zmieni.
Juz były informacje w stylu "Kabiny Barta sa nie skonczone, mają za duze wycieraczki, nie pasują do modeli" itd... Bart zapewniał iż to poprawi no i prawdopodobnie sie pojawi, tak mozna bylo wywnioskować ze strony Barta, no dobrze. Ale kiedy to było... Tylko czy to jest aż tak wielki problem odpalić maxa i raz dwa i gotowe? Tak raz dwa, i juz, bo mi to zajęło w notaniku raz dwa trzy :), ale o tym za chwile. Nie mogę zrozumieć tej całej sprawy, Mariusz1970 nawet chciał kupić owe modele, za całkiem sporą sume, ale nie, bo projekt nie jest komercyjny, i zresztą co niektórzy zaczęli nawet mieć pretensje do Mariusza i tak nie wiadomo o co...
Bart, modeli nie wydales, fakt, ale musisz wiedzieć o jednym, one i tak sa beda i były w spolecznosci symkowej, przykre jest to w tym wszystkim, ze modele są (...) nielegalne. A mogło być inaczej. Piszę "mogło" bo za jakiś czas Profeta, Sakorius i EU05 skonczą flagowy model symulatora, jakim jest EU07, i wówczas legenda "EU07Bart" zostanie juz tylko w historii symulatora. Szkoda ze Twoja praca poszła na marne, tak bo moim zdaniem, i pewnie nie tylko moim, Twoje modele w MSTSie sie zmarnowały...
Małe wyjasnienie, ową kabine wraz z modelami nie otrzymałem w sposób nie legalny, trafiłem na nią dość dawno i przez przypadek, na serwerze który juz nie istnieje.
Teraz juz na zakonczenie, pozwolę sobie zaprezentować to co zostało z "słynnej" juz kabiny Barta.
To zostało z kabin Barta. Pudło w miare dopasowane do loka, wycieraczki odchudzone, itd. Modyfikacje wykonałem wraz z kolegą Pekapem. I W tym miejscu sie powtórzę, szkoda ze to sie zmarnowało...
Ps.: Wszelkie próby uzyskania owej kabiny poprzez gg bedą skutkowały blokiem, oraz info gdzie trzeba :) To nie zostało publiczne wydane, proszę o tym pamietać!