Ok EU05...
po pierwsze temat postu byl zupelnie inny (tutaj podziekowania dla akvina ze poprostu musial) i co za tym idzie pewnie bys nawet tu nic nie pisal
z racji tego ze byl w innym dziale, z czego bym byl bardzo szczesliwy.
po drugie... zauwazylem ze ze patrzysz tylko na siebie a u innych robiacych tekstury widzisz same bledy, a w dziale pomoc nie wiele pomagasz jak ine
w ogole.
Idac dalej... Po co piszesz post w stylu 'q chce zdjęć do taboru który jeszcze się nie ukazał', czy tabor musi pierw byc w downloadzie coby robic do
niego zdjecia na tekstury? NIE. A jezeli tak myslisz to brak Ci motywacji lub jestes osoba typu 'zrob model ja poczekam'. Coz mowi sie trudno.
Do mateu sie nie przyczepie bo wie o co chodzi, pozdro :D...
Akvin:pamietasz jeszcze jaki byl temat postu? Przypomne... Bylo cos o 'brakujacym ogniwie' czyli zapewne o czyms co sie wkrotce ukaze i dlatego ten
temat powstal. Szkoda ze przeniosles mam nadzieje ze nastepnym razem pomyslisz troche inaczej, bo prawda jest taka ze coraz wiecej osob ma uraz do
Ciebie i faktycznie cos w tym jest.
Ale do rzeczy.. O co mi chodzilo? Chodzilo mi o zrobienie przyjemnosci wielu osobom na tym forum, tak chcialem zrobic niespodzianke jaka zapene bylby
nowy pojazd, ktory jak dotad nie byl wykonany, bynajminej nie udostepniony publicznie, ale niestety
pewne osoby mi przeszkodzily, a szkoda :/.
NIespodzianka ta miala byc lokomotywa LDE2100hp, znana takze jako 060Da, ale co tam - moja wiarygodnosc zostala naruszona przez EU05 za co bardzo
dziekuje ;].
Teraz prosba do EU05: Jezeli ja pisze jakis temat, to nie dla zartow tylko na powaznie wiec poprostu w moich postach sie nie udzielaj, bo takich
komantarzy nie oczekuje - bede bardzo wdzeczny.
Teraz pozostalo mi nic inego jak tylko odbudowac swoja reputacje w oczach reszty, tych ktorzy jeszcze we mine wierza...