Witam!
Od sierpnia razem z
Wojtasem pracujemy nad packiem wagonów, poruszających się po całej Polsce, chodzi mianowicie o wagony towarowe różnego typu. Na pierwszy ogień poszły wagony klasy E, efekty :
Gdzieś w sierpniu powstał od podstaw wagon 408W, czyli Eaos z innymi drzwiami (specyficznymi) :

Później zdecydowaliśmy stworzyć wagon 401Wj, poprostu Eaos-w z małymi drzwiami wyczystkowymi

Zdobywając materiał na takiego Eaosa, stworzyłem teksturę, a
GłowaWojtas zmienił drzwi :]

No i teraz mamy na warszatacie poczciwego Eas-z trzydrzwiowego oraz w przyszłości dwudrzwiowego kolei HŻ(Chorwacja) :

Kiedyś tam
Głowa wymajstrował Eamosa 401Zk, ten z wysokimi burtami, lecz nie ma na niego zdjęć :

Tak gdzieś do końca pierwszego kwartału 2009 roku, planujemy(!) skończyć wagony klasy E, później się zabrać za upragnione R. Do końca 2009 skończymy (mamy nadzieje) cały brutto pack, który będzie zawierał wagony różnego typu, na które zdobędziemy zdjęcia oraz plany no i chęci do pracy. Może ktoś stwierdzi, że jak na 3 miesiące, to zaledwie 3 wagoniki to bardzo mało, niestety brakuje nam czasu(szkoła). Gdy skończymy Eaosy i inne wagony klasy E, wydamy taki pack, to samo uczynimy kiedy skończymy inne.
Jeśli ktoś by miał materiał na wagony towarowe (najlepiej z wózkiem), proszę mi je dostarczyć, napewno je wykorzystamy i się u nas nie zmarnują :)
To chyba na tyle, autorem tekstur jestem ja(Patrykos), natomiast screenów i modelów autorem jest
Wojtek.
Pozdrawiam !
p.s Wojtek, jak czegoś zapomniałem to mnie popraw :P