Dzięki EU07-007 nareszcie udało mi się uruchomić SU46 i... zatkało mnie! Widząc "Gagara" w symku - zatkało mnie, ale to, to już obłęd! Wszystkie napisy na loku (to PKP SU46-...) wyraźne z ok. 40-50m! Kabina - full wypas, choć trzeba przyznać, jest FPSo-żerna ;) Z 15 fps na dworcu w Bochni, zeszło do 4, na szczęście, na szlaku trochę się podniosło.
Post dla tych, którzy też mają ten problem (SU-ka nie odpala w scenerii
Bochnia:
http://www.sendspace.com/file/bil3pc <- ściągnijcie, to jest plik scenerii
Bochnia poprawiony przez EU07-007 (wrzucić do folderu "scenery"), a jeśli nie modyfikowaliście jeszcze go, nie ściągajcie. Nie przejmujcie się błędami rozkładu jazdy, po prostu kliknijcie OK. Jeśli pokażą się błędy "Cannot find sound: went-ep07.wav" (potem "horn-et22-1", "horn-et22-2" i "horn-et22-3" i symek się zamknie, wtedy weźcie jakiegolwiek dźwięki (najlepiej pasujące pod nazwę brakującego: jeśli brakuje "horn-et22-1", to poszukajcie [nawet w folderze
sounds] dźwięku trąbek "Byka" [takie muszą być]),
SKOPIUJCIE - nie
wytnijcie - na pulpit, lub gdziekolwiek indziej i zmieńcie nazwę na taką, jakiej brakuje ;). Wtedy
WYTNIJCIE (tak, wytnijcie) z pulpitu i wklejcie do folderu
Sounds. I tak samo postępujcie z każdym błędem tego typu. Jeśli zapomnieliście nazw dźwięków, których brakuje: otwierajcie plik
log.txt i na samym dole są one podane.
Pozdrowienia dla Was, a w szczególności dla
EU07-007, za to, że udzielił mi szybkiej pomocy, i autorowi DizelPacka ;).
Szybciutki EDIT: EU07-007 ubiegł mnie o minutkę ;)