Stuku puku !
Dziś mam Wam do zaoferowania ET22-159 z CM Skarżysko-Kamienna . Jest to lokomotywa która uległa modernizacji w gliwickim ZNLE. Dostała ona zez w starych obudowach reflektorów. Co tu dużo mówić, druga lokomotywa z takim rodzajem reflektorów :)
Kolejną lokomotywą którą Wam zaoferuję będzie to lokomotywa która oczekuje na lepsze czasy na wrocławskich tyłach na Brochowie, konkretnie EU07-509. Najprawdopodobniej zostanie ona skreślona i pocięta, takie chodzą słuchy wokół MK :
Trzecią lokomotywą będzie EP07-392 w fatalnym stanie która stoi w lokomotywowni Wrocław Brochów, po Nowym Sączu. Z lokomotywy schodzi farba w postaci płat :
I na końcu, jest to czwarta lokomotywa, EU07-520, kanciaste reflektory, CM Wrocław, lokomotywa po modernizacji w Gliwicach, stoi i oczekuje na lepsza czasy. Są to moje pierwsze tekstury lokomotyw i proszę o wyrozumiałość.
Przygotowuje Wrocławpack, gdzie będą lokomotywy z wrocławskiej szopy, nawet budynie, na które dostałem zdjęcia, m.in EP07-240 która stoi bez osi na szopie, 1039, EU07-114 która jest świeżo po rewizji w O(b)leśnicy. Ostatnią siódemką najprawdopodniej będzie EU07-202, narazie mam tyle zdjęć. Możliwe, że jak dostanę zdjęcia ET22-273 to również będzie tekstura w postaci wraku.
Paczka będzie wydana jak skończe te wszystko lokomotywy.
Zdjęcia wykonał
skupa na Brochowie, dziękuję mu za pozwolenie na wykorzystanie jego zdjęć na tekstury do MaSzyny.
Pozdrawiam
Patrykos